Fatih Terim basın mensuplarıyla bir araya geldi

Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında Antalya'da çalışmalarını sürdüren A Milli Takım'da Futbol Direktörü Fatih Terim, yardımcı antrenör Levent Şahin, kaleci antrenörü Alper Boğuşlu, Futbol Geliştirme Direktörü Prof.Dr. Bülent Bayraktar, eski milli futbolcular, Tuncay Şanlı, Tümer Metin, Nihat Kahveci basın mensuplarıyla bir araya geldi.
Avrupa Şampiyonası A Milli Takımı Fatih Terim 


Akşam saatlerinde 20+3 kişilik kadroyu açıklayacaklarını söyleyen Fatih Terim, Serdar Aziz'in oynamayacak durumda olduğunu belirterek, 'Maalesef olmadı. Bir iki sakat oyuncumuzun kararını vereceğiz. Bir yandan da Slovenya maçına hazırlanıyoruz. Slovenya maçı sonrası Fransa'ya devamlı kalacağımız kamp merkezimize gideceğiz ve 12 Haziran'daki ilk maçımızı bekleyeceğiz” diye konuştu.

Fatih Terim Hakkında
Fatih Terim, 4 Eylül 1953 tarihinde Adana'nın Ceyhan ilçesine bağlı Gökseliye kasabasının Çınarlı mahallesinde Nuriye ve Mehmet Talat Terim'in oğlu olarak doğdu. Babası Mehmet Talat, Türkiye'ye göç etmiş bir Kıbrıslı Türk'tür. 1982'de Fulya Terim ile evlendi. Çiftin, Merve ve Buse adında iki kızları var. 23 Mart 2020'de Terim'in COVID-19 testi pozitif çıktı. Tedavi oldu ve 30 Mart 2020'de hastaneden taburcu edildi. Fatih Terim (d. 4 Eylül 1953;...
devamı
31 Mayıs 2016 Salı günü yayınlandı