Emir Sarıgül 'Görev' İddialarına Cevap Verdi

GALATASARAY ' DA GÖREV KRİZİ!
Metin Oktay Tesisleri Ünal Aysal Emir Sarıgül Galatasaray Beyaz Futbol 


Galatasaray ' da yeni sezon hazırlıkları devam ederken yönetimde görev dağılımı sırasında yaşandığı idda edilen sıkıntı moralleri bozdu.

Başkan Ünal Aysal ' ın görev dağılımı için yaptığı planlama toplantısında Emir Sarıgül ' e “seni Florya Metin Oktay Tesisleri ' nden tam yetkili sorumlu tutmak istiyorum, tesislerin bakımı, onarımı ve tüm ihtiyaçlarıyla sen ilgileneceksin, futbol takımına karışmayacaksın dediği iddia edildi.

SARIGÜL ' DEN BÜYÜK TEPKİ


İddiaya göre Ünal Aysal ' ın bu konuşması üzerine Emir Sarıgül gerildi, bir süre sessiz kaldıktan sonra Başkan Aysal ' a yüksek sesle karşı çıktı.

Tesislerde sorumluluk alması istenen Emir Sarıgül, Başkan Ünal Aysal ' a “Ne demek tesislerden sorumlu yönetici, ben çim mi olacağım, çimleri mi sulayacağım?” şeklinde ifadeler kullandı.

Bunun üzerine Başkan Ünal Aysal'ın da bu olayla ilgili yakın çevresine , “Galatasaray ' da her görev kutsaldır, görev verildiğinde seçim hakkı kalmaz. Geçen sezon Drogba transferinde herkes kendini ön plana attı, Bülent Tulun ' un o transferde emekleri çok büyüktü ama onun haricinde herkes transferleri ben bitirdim havasına büründü. Bülent Tulun kenarda kaldı. Şimdi ise ' ben çimlerden sorumluyum ' diyor. Florya ' ya hizmet etmek en kutsal görevlerden biridir. Sorun varsa şapkayı önüne alıp düşünecek. Gerekirse çimlerden sorumlu olacak.” dediği iddia edildi.

SARIGÜL BEYAZ TV CANLI YAYININA BAĞLANARAK İDDİALARI YALANLADI

Beyaz TV ' de canlı yayınlanan Beyaz Futbol programına ABD ' den telefonla bağlanan Emir Sarıgül hakkında ortaya atılan bu iddialara yanıt verdi.

Sarıgül “Bu dedikoları çıkaranları az çok tahmin ediyorum, bunlar hasetler, fesatlar ve münafıklardır. Bunlar bizim Galatasaray ' da başarılı olmamızı, özellikle benim bu genç yaşta üç dönemdir yönetici olmamı kesinlikle hazmedemeyen arkadaşlardır. Şunun sizin vasıtanızla özelikle belirtmek istiyorum ki ben Ünal Aysal ' ın bir askeri ve Galatasaray futbol camiasının bir hizmetkarıyım.” diyerek iddiaları yalanladı.

Aysal ile aralarında böyle bir diyalogun yaşanmadığını belirten Sarıgül, başkanın verdiği her görevi layığıyla yapmak için mücadele ettiğini, Aysal ' dan hiçbir şekilde görev talep etmediğini söyledi.

Beyaz Futbol Hakkında
Haftanın nefes kesen tüm maçları, teknik direktör ve oyuncuların performansları, şampiyonluk yarışındaki son durum, futbol dünyasının duayenleri tarafından yorumlanıyor. BEYAZ FUTBOL Cumartesi günleri 23.30'da ERTEM ŞENER ve SİNAN ENGİN'in yorumlarıyla ile; Pazar günleri ise yine aynı saatte AHMET ÇAKAR, SİNAN ENGİN, ABDÜLKERİM DURMAZ, RASİM OZAN KÜTAHYALI ve ERTEM ŞENER'in yorumlarıyla Beyaz TV ekranlarında…...
devamı
22 Temmuz 2013 Pazartesi günü yayınlandı