Dünya Bu Rövaşata Golleri Konuşuyor

Zlatan İbrahimoviç, Mexes Sow ve Bekir'in attığı rövaşata golleri gözlerimizin pasını sildi. Bir sezon boyunca sayılı olarak izleyebileceğimiz bu estetik golleri 10 gün içinde gördük..
Avrupa Fransa İbrahimoviç Anderlecht Avrupa Ligi 


Herşeyi İbrahimoviç'in İngiltere'ye attığı o müthiş gol başlattı. Artık atılan gollerin eskisi gibi olmayacağının habercisi gibiydi. Fenerbahçe'de 'kaçtı' denilen pozisyonların golcüsü Sow, Eskişehir'de takımına bir puanı kazandıran golü ile bu yoldan gitmeyi tercih etti.

Necati'nin Sow atar da ben atamaz mıyım dercesine yaptığı son saniye rövaşatası direkte patlamasaydı bugün bir maçtaki iki mükemmel golü konuşuyor olacaktık.

Bu maçtan iki gün sonra Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Milan-Anderlecht maçında Philippe Mexes ceza sahası dışından öyle bir gole imza attı ki, İbrahimoviç'in golünü bile göldegede bıraktı.

Ardından Avrupa Ligi'nde Marsilya karşısında Fenerbahçe'ye 3 puan kazandıran golün sahibi Bekir ise bütün bu güzel golleri tek kalemde silmeyi başardı. Fenerbahçe'nin stoperi Bekir, bir golcü kimliği olmamasına rağmen forvetleri kıskandıracak bir rövaşatayla takımının Fransa'dan galibiyetle dönmesinde en önemli pay sahibi oldu.

Bu kadar kısa bir zaman diliminde gördüğümüz mükemmel goller bizde alışkanlık yapar mı bilinmez ama bundan sonra diğer golcülerin bunlara verecekleri cevapları hep beraber göreceğiz.

24 Kasım 2012 Cumartesi günü yayınlandı