Dany: Galatasaray'da Oynamak Hayalimdi

Beyaz Futbol programına konuşan Galatasaraylı futbolcu Dany, ' Galatasaray'da oynamak hayalimdi ' dedi.
Türkiye Tunus Galatasaray Beyaz Tv Beyaz Futbol 


Dany'nin Beyaz Tv mikrafonlarına yaptığı açıklamalar şöyle:

GALATASARAY 'DA OYNAMAK HAYAL GİBİ

Galatasaray 'da oynamak büyük bir hayaldi. Küçüklüğümden bu yana büyük bir takımda oynamayı hayal ediyordum. Benim için Galatasaray 'da oynamak gurur verici. Galatasaray 'dan teklif aldığımda Tunus 'taydım. Önce şaka zannettim. İnanmakta güçlük çektim. Teklifin ciddi öğrenince sevindim.

AİLEMLE RAHAT GEZEMİYORUM

Galatasaray 'da oynamaktan büyük bir keyif alıyorum. Bu açıdan sorun yok. Ama sürekli göz önünde olduğun için özellikle ailemle dolaşırken zorlanıyorum. Bir yandan ailem bir yandan taraftarlarla ilgilenmek kolay değil.

MUZ OLAYINA ÜZÜLMEDİM

Fenerbahçe maçında taraftarların yaptığı muz olayı için herkes kendince bir şeyler diyebilir. Açıkcası üzülmedim. Ben profesyonelim. Üzülmemek lazım. Biz bunlardan ders alıyoruz. Ancak Türkiye 'de siyahlara karşı ırkçılık yok.

TERİM MÜKEMMEL BİR HOCA

Fatih Terim, müthiş bir hoca. Onun karekteri farklı. Herkes onun ne kadar büyük bir hoca olduğunu biliyor. Bizler Terim 'i sakinleştirmek için neler yapmamız gerektiğini biliyoruz. Bizden ne istediğini anlayabiliyoruz. Aldığı cezaları bir kaza olarak yorumlayabiliriz. İyi taraftan bakmak lazım. Ben de zaman zaman kırmızı kart görüyorum. Fatih hoca ve biz baskı altındayız. Bu bizi bazen hataya sürüklüyor.

CHEDJOU ÇOK KONUŞULACAK
Galatasaray 'ın yeni transferi Chedjou 'ya da değinen Dany, ''O çok iyi bir oyuncu. Galatasaray ailesine başarılar kazandıracaktır. Ben Chedjou 'ya güveniyorum'' dedi.

Beyaz Futbol Hakkında
Haftanın nefes kesen tüm maçları, teknik direktör ve oyuncuların performansları, şampiyonluk yarışındaki son durum, futbol dünyasının duayenleri tarafından yorumlanıyor. BEYAZ FUTBOL Cumartesi günleri 23.30'da ERTEM ŞENER ve SİNAN ENGİN'in yorumlarıyla ile; Pazar günleri ise yine aynı saatte AHMET ÇAKAR, SİNAN ENGİN, ABDÜLKERİM DURMAZ, RASİM OZAN KÜTAHYALI ve ERTEM ŞENER'in yorumlarıyla Beyaz TV ekranlarında…...
devamı
29 Temmuz 2013 Pazartesi günü yayınlandı