Cristiano Ronaldo'ya Destek İçin Platinin’nin Evine 61 Tane Top Attılar!

UEFA Başkanı Platini ' nin bu yılki FIFA Altın Top Ödülü için tercihini Alman kaleci Manuel Neuer ' den yana kullandığını açıklamasının ardından Portekizli bir reklam ajansı duruma tepki gösterdi.
Cristiano Ronaldo Dünya Kupası Portekiz Platini Ronaldo 


Reklam şirketinin başlattığı “Let ' s Kick Platini Out” adlı kampanya kapsamında bir araya gelen bir grup genç Ronaldo ' nun geçen sezon attığı 61 gole atıfta bulunarak Platinin ' nin evine 61 tane top attı.

Bu yıl Ronaldo, Messi ve Neuer ' in aday olarak gösterildiği FIFA Altın Top Ödülü ' yle ilgili UEFA Başkanı Platini geçtiğimiz günlerde oyunu Neuer ' den yana kullandığını açıklamıştı. Ödülü Dünya Kupası ' nın sahibi olan bir takımın oyuncusunun alması gerektiğini ifade eden Platini, bu sözlerinden dolayı büyük tepki görmüştü.

Platini ' ye bir tepki de Portekizli bir reklam ajansından geldi. Ajans, Platini ' yi eleştirerek “Let ' s Kick Platini Out” adlı kampanya başlattı. Kampanya kapsamında bir araya gelen bir grup genç ise Portekiz ' den Platini ' nin Paris ' teki evine gitti ve UEFA Başkanının evine üzerinde Ronaldo ' nun attığı gollerin dakikalarının ve takımlarının yazdığı topları attı.

Evin ışıkları yanana kadar gençler aktivitelerine devam ederken ışıkların yanmasıyla birlikte gençlerin kaçtıkları görüldü. Portekizli reklam ajansı 2013 yılında da Ronaldo ' nun ödülü kazanması için Barselona ' daki birçok bölgeye Ronaldo ' ya destek yazıları yazmıştı.
Cristiano Ronaldo Hakkında
5 Şubat 1985'te Portekiz'in Funchal kentinde doğdu. Hugo adında bir abisi, Elma ve Liliana Cátia adlarında iki ablası vardır. Babasının Ronald Reagan hayranlığı nedeniyle "Ronaldo" ismini aldı. 8 yaşında, babasının malzemecilik görevini yaptığı Andorinha takımında amatör olarak futbola başladı. Güzel oyunuyla daima göze batan oyuncu, ismini Sporting Lisbon'a kadar duyurmayı başardı. Bu takımda ilk kez profesyonel olarak forma giydi. 2002 - 2003 s...
devamı
10 Ocak 2015 Cumartesi günü yayınlandı