Cristiano Ronaldo'dan taraftarlara ağır küfür

Cristiano Ronaldo'nun, 2-0 kazanılan Levante maçında kaçan gollerin ardından gelen tepkilere küfürlü bir yanıt verdiği iddia edildi.
Cristiano Ronaldo 


İspanya basınında yer alan haberlerde; yıldız futbolcunun, Levante maçında gol kaçırdıkça gerildiği ve taraftarlardan tepki gelince yüzünü ekşiterek Türkçe'de 'S..tirin' anlamına gelen bir söz söylediği ifade edildi. Bu sözlerin kameralara yansıması üzerine basın mensupları, Ronaldo'nun çok zor günler geçirdiği ve bunun psikolojisini bozduğu yönünde yorumlar yaptı.

Levante maçında bir grup taraftarın Ronaldo'yu ıslıkladığı yazılırken, benzer bir tepkiye maruz kalan Angel di Maria örnek verilerek, 'Ronaldo da takımdan ayrılabilir' ifadeleri kullanıldı.

Ronaldo'nun adı son dönemde eski takımı Manchester United ile anılıyor.
Cristiano Ronaldo Hakkında
5 Şubat 1985'te Portekiz'in Funchal kentinde doğdu. Hugo adında bir abisi, Elma ve Liliana Cátia adlarında iki ablası vardır. Babasının Ronald Reagan hayranlığı nedeniyle "Ronaldo" ismini aldı. 8 yaşında, babasının malzemecilik görevini yaptığı Andorinha takımında amatör olarak futbola başladı. Güzel oyunuyla daima göze batan oyuncu, ismini Sporting Lisbon'a kadar duyurmayı başardı. Bu takımda ilk kez profesyonel olarak forma giydi. 2002 - 2003 s...
devamı
17 Mart 2015 Salı günü yayınlandı