Cristiano Ronaldo'dan Göz Göz Göztepe tezahüratı

İspanya La Liga ekibi Real Madrid'in dünyaca ünlü yıldızı Cristiano Ronaldo, Göztepe tezahüratı yaptı.
Cristiano Ronaldo Milli Takım Göztepe İspanya La Liga Real Madrid 


Portekiz Milli Takım kampında yer alan Ronaldo, sarı-kırmızılıların kalecisi Beto ile sosyal medya hesabından gerçekleştirdiği canlı yayın sırasında Göztepe tezahüratı söyledi. Takım arkadaşı Ronaldo'nun yanına gelen Beto, önce Türkçe olarak ' merhaba ' diyerek takipçilerin karşısına çıktı. Ardından Beto'nun isteği üzerine Cristiano Ronaldo, ' Göz Göz Göztepe ' şeklinde tempo tuttu.

Milyonlarca taraftar Ronaldo ve Beto'nun yayınını takip ederken, Göztepeli taraftarlar bu olayın ardından sosyal medyayı salladı. Ronaldo'nun sürpriziyle oldukça mutlu olan sarı-kırmızılılar, yıldız futbolcu ve kalecileri Beto'ya teşekkür mesajları gönderdi. Göztepe'nin resmi twitter hesabı da Ronaldo'nun bu jestine kayıtsız kalmadı. Cristiano Ronaldo'nun Göz-Göz tezahüratının ardından resmi hesap, ' Teşekkürler Cristiano. Seninle sözleşme yapabilirdik ama mükkemmel bir ekibimiz var ' paylaşımını yaptı.
Cristiano Ronaldo Hakkında
5 Şubat 1985'te Portekiz'in Funchal kentinde doğdu. Hugo adında bir abisi, Elma ve Liliana Cátia adlarında iki ablası vardır. Babasının Ronald Reagan hayranlığı nedeniyle "Ronaldo" ismini aldı. 8 yaşında, babasının malzemecilik görevini yaptığı Andorinha takımında amatör olarak futbola başladı. Güzel oyunuyla daima göze batan oyuncu, ismini Sporting Lisbon'a kadar duyurmayı başardı. Bu takımda ilk kez profesyonel olarak forma giydi. 2002 - 2003 s...
devamı
31 Ağustos 2017 Perşembe günü yayınlandı