Cordoba Barcelona: 0-2 Maçın Özeti (Goller Yine Messi'den)

Cordoba Barcelona: 0-2 Maçın Özeti ve Golleri İzle...
Cordoba Pedro Barcelona Kral Kupası Lionel Messi 


İspanya Kral Kupası 5. tur ilk karşılaşmasında Barcelona, 2. Lig'de mücadele eden Cordoba'yı Messi'nin golleriyle 2-0 mağlup etti. Arjantinli yıldız oyuncu 2012 yılındaki gol sayısını 88'e çıkartarak kendisine ait gol rekorunu geliştirdi.

86 gole ulaşarak bir yıl içinde en çok gol atan futbolcu rekorunu eline geçiren Messi durmuyor. Barcelona'nın Kral Kupası'nda Cordoba'yı 2-0 yendiği maçta 2 golü de atan isim olan Messi gol sayısını 88'e çıkardı.

İspanya Kral Kupası 5. Tur maçında Cordoba'ya konuk olan Barcelona, sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı.

İspanya Kral Kupası 5. Tur maçında Barcelona ile Cordoba karşı karşıya geldi. Lionel Messi attığı iki golle Barcelona ' ya galibiyeti getirdi. Arjantinli yıldız bu maçla gol sayısını 88 gole çıkardı.

Karşılaşmanın ilk tehlikesi Barcelona ' dan geldi. 4. dakikada Messi ' nin pasıyla hareketlenen Pedro için ofsayt bayrağı kalktı. 5. dakikada Fede Vico ' nun şutunda Pinto kalesini gole kapattı. Konuk ekibin ilk golü 11. dakikada geldi. Villa ' nın asistinde sahneye çıkan Lionel Messi, Barcelona ' yı 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

16. dakikada Vico ' nun pasında Renella önemli bir gol pozisyonu yakaladı. Ancak daha öncesinde kalkan ofsayt bayrağı vardı. Cordoba etkili birkaç pozisyon yakalamasına rağmen ilk yarıda beraberlik golünü bulamadı.

47. dakikada ev sahibi ekip Caballero ile gole yaklaştı. 50. dakikada Pedro, Thiago ' nun pasıyla ceza sahasına girdi. İspanyol oyuncunun kontrolü iyi olmayınca önemli bir fırsat kaçırılmış oldu. 53. dakikada Messi ' nin pasında hareketlenen Villa, istenen vuruşu yapamadı. 74. dakikada Thiago ve Alexis Sanchez ' in hazırladığı pozisyonda bir kez daha sahneye çıkan Messi, farkı ikiye çıkaran golü kaydetti.

Maçta başka gol olmazken, Barcelona rövanş öncesinde önemli bir avantaj yakaladı.

13 Aralık 2012 Perşembe günü yayınlandı