Bucaspor Karşıyaka Maçı

PTT 1. Lig'in 18. haftasında oynanan İzmir derbisinde Bucaspor, Recep Niyaz ' ın attığı tek golle Karşıyaka ' yı mağlup etti.Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bucaspor Antrenörü Mehmet Nuri Adıgüzel, hafta içinde Medical Park Antalyaspor ' la oynadıkları Ziraat Türkiye Kupası maçından dolayı yorgun olduklarını söyledi.
Ziraat Türkiye Kupası Medical Park Antalyaspor Türkiye Kupası Antalyaspor Medical Park 


' Yorgun olduğumuz halde iyi mücadele ettik” diyen Adıgüzel, “Karşıyaka da iyi mücadele etti. Karşılaşmanın ilk yarısı ortada geçti. İkinci yarı tempoyu biraz daha yükselttik. Yenilmemeyi alışkanlık haline getirdik. Galibiyet güzel şey” şeklinde konuştu.

KARŞIYAKA CEPHESİ

Derbilerin deplasman taraftarından yoksun oynanmaması gerektiğini savunan Karşıyaka Antrenörü Mutsa Ati Göksu, “Gönül ister ki böyle derbi maçlarda Karşıyaka seyircisiyle Bucaspor seyircisi kol kola maç izlesin. Bunları aşmalıyız artık. Bundan sonra İzmir derbisinde seyirciler kol kola maç izlesin” dedi.

Karşılaşmayı da değerlendiren Göksu, “Oyunun 80 dakikasında biz hakimdik. Bir pozisyon geldi, 80. dakikada gülen taraf Bucaspor oldu. Bundan sonra ilk devrenin son maçını en iyi şekilde değerlendirip devreyi en iyi yerde kapatmak istiyoruz. Söylenecek çok fazla bir şey yok” diye konuştu.
23 Aralık 2013 Pazartesi günü yayınlandı