Boluspor'da transfer - BOLU

- Detaylar - Kulüp başkanı Necip Çarıkçı'ının açıklaması - Özgür Can Özcan'ın açıklaması - Batuhan Altıntaş'ın açıklaması - El sıkışılması ve fotoğraf çekimiBOLU (AA) - Spor Toto 1. Lig takımlarından Bolu spor, Özgür Can Özcan ile 1, Batuhan Altıntaş ile 2 senelik sözleşme imzaladı.Özcan ve Altıntaş için kulübün Karaçayır Mahallesi'ndeki tesislerinde düzenlenen imza törenine, kulüp başkanı Necip Çarıkçı ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Çarıkçı, yaptığı konuşmada, artık transferin sonuna yaklaştıklarını ifade ederek, "Belki çok geciktiğimiz santrafor mevkisine de bugün 2 futbolcu kardeşimizi kazandırdık. Daha önce Bolu spor’da top oynamış, Galatasaray'da oynamış. Sevdiğimiz bir arkadaşımız. Futbol geçmişini de çok beğendiğim Özgür Can Özcan ile tekrar bu sene beraber olacağız. Ve yeni yetenek dediğimiz Bursaspor’dan Hamburg takımına transfer olan Batuhan Altıntaş ile de bugün 2 yıllık mukavele imzalıyoruz. Artık santrafor mevkisini şu anda noktaladık." dedi.
Cumartesi günü sahalarında oynayacakları Osmanlıspor karşılaşmasına hazır olduklarını belirten Çarıkçı, "İnşallah Osmanlıspor maçından 3 puanla ayrılacağız. Bolu spor’un hedefleri belli. Bu sene de hazırlık kampımızı bitirdik. Hazırlık kampını iyi geçiren bir kulübüz. Çoğu kulübün şu anda başkanları yok. Tembellik var. Lisans çıkartamıyorlar. Bolu spor’da şu anda hiçbir problem ve sıkıntımız yok. Bu hafta maça hazırız. Bu transferler Bolu muza hayırlı olsun." şeklinde konuştu.
Gazişehir Gaziantep takımından transfer edilen Özgür Can Özcan ise yeniden Bolu spor'da olmaktan çok mutlu olduğunu söyledi.

Bu transferin hem kendisi hem de Bolu spor için hayırlı olması temennisinde bulunan Özcan, "Daha önce burada yarı dönem bulunmuştum. O zaman çok fazla oynama şansı bulamamıştım. Bundan dolayı da performans sergileyemedim. Ama daha sonra Giresunspor ve Gazişehir’de 2 senedir iyi bir performansım var. İnşallah bu sene de böyle devam ederim." ifadesini kullandı.Almanya takımlarından Hamburg'dan transfer edilen Batuhan Altıntaş da Bolu spor gibi köklü bir takıma geldiği için çok mutlu olduğunu söyleyerek, hep birlikte Bolu spor'un hedeflerine ulaşmaya çalışacaklarını aktardı.Konuşmaların ardından Özgür Can Özcan ve Batuhan Altıntaş, kendilerini kırmızı - beyazlı renklere bağlayan sözleşmeleri imzaladı, başkan Çarıkçı ile basın mensuplarına poz verdi.
İmza Töreni Çekim Forma Kulüp Başkanı Basın Mensupları 

8 Ağustos 2018 Çarşamba günü yayınlandı