Beşiktaş'ta Cenk Tosun - Caner Erkin kavgası

Beşiktaş'ta Caner Erkin ile Cenk Tosun antrenmanda kavga etti.
Cenk Tosun Kayserispor Caner Erkin Beşiktaş Gökhan Gönül 


Beşiktaş'ın akşam yaptığı antrenmanda Caner Erkin ile Cenk Tosun arasında gerginlik yaşandı. Araya giren Gökhan Gönül ve yardımcı antrenör Tamer Tuna olayı büyümeden önledi.

Beşiktaş, Kayserispor maçı hazırlıklarına akşam yaptığı antrenmanla devam etti. Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan antrenmanda çift kale maçta Caner'in bileğine müdahalesi sonrası Cenk Tosun acı içinde yerde kaldı. Cenk Tosun'un ' Yavaş gir ' demesinin ardından Caner, Cenk'in üzerine doğru koştu.

Araya hemen giren Gökhan Gönül ve yardımcı antrenör Tamer Tuna olayı büyümeden önledi. Tuna, oldukça sinirli olduğu gözlenen Caner'in ağzını kapattı.



Caner Erkin ile Cenk Tosun'dan kavga sonrası Twitter'dan paylaşım...

Beşiktaş, bu hafta deplasmanda karşılaşacağı Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdürürken Cenk Tosun ile Caner Erkin'in kavgası moralleri bozmuştu.

Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenmana Cenk ile Caner'in kavgası damga vururken iki başarılı futbolcu konuya dair sosyal medyadan paylaşımda bulundu.

Caner Erkin, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda ''Büyütülcek birşey yok cenk benim kardeşimdir, antrenmanda böyle şeyler olur.'' diyerek tatsızlığı sonlandırdı ve ilk adımı atan taraf oldu.


Cenk Tosun ise bu gerilim sonrası Caner Erkin'in ortamı yumuşatan paylaşımına Twitter hesabından paylaştığı bir fotoğraf ile katkı sundu ve gerilimi daha fazla tırmandırmadan bitirdi.

Fotoğrafta Beşiktaş'ın attığı bir gol sonrası Caner ile Cenk'in birbirine sarıldığı görülüyor.


12 Ekim 2016 Çarşamba günü yayınlandı