Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman'dan Sitem Dolu Sözler

Muğla ' nın Bodrum ilçesine gelen Beşiktaş Kulüp başkanı Fikret Orman “Profesyonel lig sadece para almak değil” sözlerini kullanarak dün oynanan Beşiktaş-Akhisar Belediyespor maçı hakkında futbolculara sitem dolu sözlerle yüklendi.
Fikret Orman Belediyespor Beşiktaş 


Gazetecilerin Beşiktaş-Akhisar Belediyespor maç hakkındaki sorularını yanıtlayan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, “Çok üzüntülüyüz. Hem şahsım adına, Beşiktaş camiası ve taraftarlarımız adına çok üzüntülüyüz. Fakat önümüze bakmaktan başka çaremiz yok. Son 4 maçımız arkadaşlarımızın profesyonelliğin gereğini yerine getirmeleri lazım. Profesyonel lig sadece ücret almak değil aynı zamanda gereğini yerine getirmektir. Beşiktaşlı futbolcularının ne geçmişten ne de güncel alacağı vardır. Herkes parasını alır, herkes de işini yapmak zorundadır” dedi.

Samet Aybaba ile ilgili soruları yanıtlamayan Orman, “Daha oynanacak 4 maçımız var” ifadelerini kullandı. Mayıs ayında İnönü stadının çalışmalarına başlayacaklarını da sözlerine ekleyen Orman stat ismi hakkındaki soruları ise yanıtsız bıraktı.
22 Nisan 2013 Pazartesi günü yayınlandı