Benimle beraber mezara gidecek şeyler var

Galatasaray ' lı futbolcu Engin Baytar, “Sağda solda birinci ağızlardan duyduğumuz ama benimle birlikte mezara gidecek şeyler var” dedi.
Roberto Mancini Tugay Kerimoğlu Cesare Prandelli Beyaz Futbol Engin Baytar 


Beyaz TV ' de yayınlanan Ertem Şener ' in moderatörlüğünü yaptığı Sinan Engin'in yorumlarıyla katıldığı Beyaz Futbol ' a bu hafta Engin Baytar ' ın röportajı damga vurdu.

Galatasaray ' da kadro dışı kalan ve A2 takımıyla antremanlara çıkan Engin Baytar içini Beyaz Futbol ' a döktü.

Baytar neden kadro dışı kaldığını şu ifadelerle anlattı, “Niye kadro dışı kaldığımı bilmiyorum, bana da bir şey söylemediler, sonuçta yönetimin ve yeni gelen hocanın vermiş olduğu bir karar, ben de buna saygı duymak zorundayım. Artık bir şeyler değişir mi değişmez mi diye sabırla bekliyeceğim”


Baytar, geçen sezonun ikinci yarısında Rizespor ' a kiralanmasıyla ilgili şöyle konuştu: “İlk toplanma gününde o zaman ki Sportif Direktörümüz Sayın Erdal Keser ' le birebir görüştük. Neden gitmek istediğimi paylaştım. Takım da şans bulamadığımı, haksızlığa uğradığımı, hakkımın yendiğini, takımdan ayrılıp başka bir takımda oynamak istediğimi söyledim. Kendisi de bana kesinlikle öyle bir düşüncelerinin olmadığını söyledi. O konuşmadan bir gün sonra aldığım bir mesajla birlikte kadro dışı kaldığımı öğrendim”

BENİMLE MEZARA GİDECEK ŞEYLER VAR

Uzun süre kadro dışı kaldıktan sonra şikayet etmeye, bir neden aramaya başladım. Çünkü bir nedeni olması lazımdı, kimse bana o nedeni söylemedi. Sağda solda birinci ağızlardan duyduğumuz ama benimle birlikte mezara gidecek şeyler var

MANCİNİ BANA HAKSIZLIK YAPTI

Mancini ' nin bana haksızlık yaptığını düşünüyorum. Bana ne kadar yetenekli olduğumu söylüyordu. Nadir gördüğüm yeteneklerden birisisin diyordu. Bunu bana Drogba da söyledi. Ama neden kadro dışı kaldığım konusuna gelince kimse bir şey söylemedi.

Mancini ' nin yardımcısı Tugay Kerimoğlu hakkında konuşmak istemediğini söyleyen Baytar, “Bazı insanlar içinden gelerek yardımcı olurlar, bazıları da göstermelik yardımcı olurlar. İnsan iyisiyle kötüsüyle dürüst olmalı” diye konuştu.

Beyaz Futbol Hakkında
Haftanın nefes kesen tüm maçları, teknik direktör ve oyuncuların performansları, şampiyonluk yarışındaki son durum, futbol dünyasının duayenleri tarafından yorumlanıyor. BEYAZ FUTBOL Cumartesi günleri 23.30'da ERTEM ŞENER ve SİNAN ENGİN'in yorumlarıyla ile; Pazar günleri ise yine aynı saatte AHMET ÇAKAR, SİNAN ENGİN, ABDÜLKERİM DURMAZ, RASİM OZAN KÜTAHYALI ve ERTEM ŞENER'in yorumlarıyla Beyaz TV ekranlarında…...
devamı
21 Eylül 2014 Pazar günü yayınlandı