Bayern Münih - Eintracht Frankfurt: 2-0 (Maç Özeti)

Bayern Münih - Eintracht Frankfurt: 2-0 Maç Özeti ve Golleri İzle...
Frankfurt Ribery Bayern Münih Hamburg Frank Ribery 


Almanya Bundesliga 11. hafta mücadelesinde Bayern Münih, Eintracht Frankfurt'u 2-0 mağlup etti. Münih'e galibiyeti getiren golleri, 44'te Ribery ve 77'de penaltıdan David Alaba kaydetti.

Almanya Bundesliga 11. hafta mücadelsinde Bayern Münih, Allianz Arena'da Eintracht Frankfurt'u ağırladı. Rakibini 2-0 mağlup eden Bayern Münih, bu sonuçla ligde liderliğini sürdürdü. Eintracht Frankfurt ise 3. sıradaki yerini korudu.

İlk yarıyı Frank Ribery'nin 44. dakikada attığı golle 1-0 galip kapatan ev sahibi, ikinci yarıya da etkili başladı ve David Alaba'nın 77. dakikada penaltıdan attığı golle farkı 2'ye çıkardı: 2-0. Bayern Münih'i etkili ataklarıyla zaman zaman zorlayan Eintrach Frankfurt'un gol çabaları sonuç vermedi. Yaklaşık 70 bin taraftarın izlediği mücadeleden galip çıkan taraf 2-0'lık sonuçla ev sahibi oldu.

Bayern Münih, Allianz Arena'da aldığı bu galibiyetle ligde liderliğini sürdürdü. Eintracht Frankfurt ise 3. sıradaki yerini korudu.

Almanya Bundesliga'Da oynanan bir diğer mücadelede Freiburg ile Hamburg golsüz berabere kaldı. Sahadan 0-0'lık eşitlikle ayrılan Hamburg, bu sonuçla ligde 9. sıradaki yerini korurken Freiburg, maç fazlasıyla 10. sıraya yükseldi. Hamburg'da Paul Scharner, 35. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

12 Kasım 2012 Pazartesi günü yayınlandı