Bayern Münih BATE Borisov: 4-1 Maçın Özeti ve Golleri

Bayern Münih BATE Borisov: 4-1 Maçın Özeti ve Golleri İzle...
Mario Gomez Avrupa Belarus Bayern Münih Avrupa Ligi 


Bayern Münih, farklı kazandı! Şampiyonlar Ligi F Grubu mücadelesinde Alman ekibi, evinde ağırladığı BATE Borisov'u 4-1 mağlup etti ve grup lideri olarak bir üst tura yükseldi.

UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu'nda Bayern Münih, BATE Borisov'u konuk etti. Allianz Arena'da oynanan karşılaşmayı Mühih, Mario Gomez, Thomas Müller, Xherdan Shaqiri ve David Alaba'nın golleriyle 4-1 kazandı. Belarus ekibinin tek golü Egor Filipenko'dan geldi.

Karşılaşmaya hızlı başlayan ve ilk dakikalardan itibaren rakip kaleyi abluka altına alan Bayern Münih, 21. dakikada Mario Gomez ile 1-0 öne geçti. İlk yarının geri kalan kısmında başka gol olmazken Alman ekibi soyunma odasına 1-0'lık üstünlükle girdi.

Bayern Münih, ikinci yarıya da etkili başlayan taraftı. 51. dakikada ev sahibinde Jerome Boateng, kırmızı kart gördü ve takımını sahada 10 kişi bıraktı.

Karşılaşmada 51. dakikadan sonra bir kişi eksik oynayan Alman ekibi, oyuncu dezavantajına rağmen Thomas Müller'in golü ile farkı 2'ye çıkardı.

Skorun 2-0 gelmesinden sonra oyundan iyice kopan BATE Borisov, karşısında oyunun mutlak hakimiydi. Belarus ekibi karşısında atak üstüne atak geliştiren Münih, 66. dakikada İsviçreli genç oyuncusu Xherdan Shaqiri ile farkı 3-0'lık skoru yakaladı.

83. dakikada ise sahneye David Alaba çıktı. Sağ kanattan kullanılan korner atışı sonucu ceza sahası içerisinde topla buluşan Alaba, düzgün bir vuruşla skoru 4-0'a getirdi.

BATE Borisov'da Egor Filipenko'nun 89. dakikadaki golü skoru belirledi ve Bayern Münih, sahadan 4-1 galip ayrıldı.

Bu sonuçla grubu 13 puanla bitiren Alman temsilcisi, lider olarak adını 2. tura yazdırdı. Grubu 3. sırada bitiren Belarus ekibi UEFA Avrupa Ligi vizesi aldı.

6 Aralık 2012 Perşembe günü yayınlandı