Banvit-Gaziantep Basketbol maçının ardından - BALIKESİR

- Banvit takımı Başantrenörü Sasa Filipovski'nin açıklaması - Gaziantep Basketbol Başantrenörü Nenad Markovic Zoric'in açıklamasıBasketbolda maçın ardından - Banvit Başantrenörü Filipovski: - "Özellikle üçüncü çeyrekte hem hücumda hem de savunmada yaptığımız doğru işler galibiyeti getirdi" - Gaziantep Basketbol Başantrenörü Markovic: - "Hücumda çok iyi organize olamadığımız için hızlı gelip atışları değerlendirdiler. Bu da üçüncü periyotta maçtan düşmemize neden oldu"BALIKESİR(AA) - Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 13. haftasında evinde Gaziantep Basketbol'u 86 - 76 mağlup eden Banvit'in başantrenörü Sasa Filipovski, hem hücumda hem de savunmada doğru işler yaparak kazandıklarını söyledi.

Filipovski, maçın ardından yapılan basın toplantısında, üst üste beşinci galibiyetlerini aldıkları için mutlu olduklarını belirtti.
Galibiyetten dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Filipovski, şunları kaydetti:"Özellikle üçüncü çeyrekte hem hücumda hem de savunmada yaptığımız doğru işler galibiyeti getirdi. Özellikle rakibimizin iyi oyuncularına karşı savunmada başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Galibiyet için çok mutluyum. Gaziantep Basketbol, bireysel olarak çok önemli oyunculara sahip. Önemli bir takım olduklarını düşünüyorum. Üçüncü çeyrekte savunmada yaptığımız iyi işler maçta üstünlüğü almamızı sağladı. Taraftara da bize yardımcı oldukları için çok teşekkür ederim." - Gaziantep Basketbol cephesiGaziantep Basketbol Başantrenörü Nenad Markovic de ilk yarıda maçın ritmini ellerinde tuttuklarını dile getirdi.Maçı kaybettikleri için üzgün olduğunu aktaran Markovic, "Aslında maçın genelini üçüncü periyotta görebilirsiniz. Hücumda çok iyi organize olamadığımız için hızlı gelip atışları değerlendirdiler. Bu da üçüncü periyotta maçtan düşmemize neden oldu. Bu periyotta hem hücum olarak hem de savunma olarak hatalarımızdan çok iyi faydalandılar ve bizi cezalandırdılar." değerlendirmesinde bulundu.Markovic, daha çok çalışacaklarını vurgulayarak, "Takımın daha iyi olabileceğini düşünüyorum. Bu konuda pozitifim. Bundan sonra yapmamız gereken tek şey çok fazla çalışmak." ifadesini kullandı.
Basın Toplantısı Toplantı Uttu 

31 Aralık 2017 Pazar günü yayınlandı