Aziz Yıldırım Gaziantep'te çılgına döndü

Gaziantepspor karşılaşması için Gaziantep'e giden Aziz Yıldırım taraftarların protestosuyla karşılaştı. Başkan Aziz Yıldırım'ın protestocu taraftarlara tepki gösterdi.
Fenerbahçe Gaziantepspor Aziz Yıldırım 


Fenerbahçe yönetimine muhalif taraftarlar, takım ve yöneticiler Gaziantep'e indiğinde yönetimi istifaya çağırdı.

Bu protestoya Başkan Aziz Yıldırım sert tepki gösterdi.

Aziz Yıldırım, aleyhine slogan atanlara ' Terbiyesizler ' diye karşılık verdi. Yıldırım, daha sonra slogan atan gruptaki taraftarların yanına gitti ve ' Çıkın buradan ' diye bağırdı.

'BABANIN ÇİFTLİĞİ DEĞİL' SÖZÜ ÖFKELENDİRDİ

Yıldırım, geçtiği noktada polislerin arkasında duran ve kendisini protesto eden bir grup taraftarı dışarı çıkmaları için eliyle itmeye çalıştı. Bu sırada grupta bulunan genç bir taraftar, Yıldırım'a, ' Fenerbahçe babanın çiftliği değil ' dedi. Bu söz üzerine iyice öfkelenen Yıldırım, kendisine karşılık veren taraftarın yanına gitmek istedi. Aziz Yıldırım'ın bu girişimi polisler tarafından engellenirken, taraftarlar ise dışarı çıktı.

POLİSE DE TEPKİ GÖSTERDİ

Aziz Yıldırım, bu sırada kendisini sakinleştirerek engellemeye çalışan polislere de tepki gösterdi. Polislerin kendisini tutmasına sinirlenen Yıldırım, ' Bir dakika dursanıza. Siz kimsiniz ya ' diye tepki gösterdi. Yıldırım daha sonra polislere taraftarlar ile görüşmek istediğini söyledi.

Hayli sinirlendiği görülen Yıldırım emniyet güçlerini de tepki gösterdi. Protestoyu yapan taraftarla bir süre daha konuşan Yıldırım, sonrasında takım otobüsüyle havaalanından ayrıldı.

13 Şubat 2015 Cuma günü yayınlandı