Aykut Kocaman ve Abdullah Avcı birbirine girdi

Süper Lig 21. haftasında Medipol Başakşehir ile Fenerbahçe arasında oynanan maçın devre arasında Aykut Kocaman ve Abdullah Avcı arasında büyük bir tartışma yaşandı.
Volkan Demirel Medipol Başakşehir Aykut Kocaman Abdullah Avcı Beyaz Futbol 


Abdullah Avcı soyunma odası koridorlarında Aykut Kocaman'ın üzerine yürüdü.

'BÜYÜMEDEN AYRILDILAR'

Olayı gündeme taşıyan Beyaz Futbol muhabiri Sezgin Gelmez yaşanaları şöyle anlattı;

İki teknik adam soyunma odasına giderken, Aykut Kocaman'la maçın hakemi Umut Meler yan yana geliyorlar. Bu sırada Aykut Kocaman maçın hakemine uzatmalarla ilgili itirazda bulundu. İşte bunu Abdullah Avcı duyuyor ve Kocaman'a tepki gösteriyor. O tepki esnasında üzerinede yürüme söz konusu olabilecek bir durumdayken, olaylar büyümek üzereyken Volkan Demirel araya giriyor. İki takımı ayırarak olayın büyümesini engeliyor.



Beyaz Futbol Hakkında
Haftanın nefes kesen tüm maçları, teknik direktör ve oyuncuların performansları, şampiyonluk yarışındaki son durum, futbol dünyasının duayenleri tarafından yorumlanıyor. BEYAZ FUTBOL Cumartesi günleri 23.30'da ERTEM ŞENER ve SİNAN ENGİN'in yorumlarıyla ile; Pazar günleri ise yine aynı saatte AHMET ÇAKAR, SİNAN ENGİN, ABDÜLKERİM DURMAZ, RASİM OZAN KÜTAHYALI ve ERTEM ŞENER'in yorumlarıyla Beyaz TV ekranlarında…...
devamı
11 Şubat 2018 Pazar günü yayınlandı