Augsburg - Borussia Dortmund: 1-3 (Maç Özeti)

Augsburg - Borussia Dortmund: 1-3 Maç Özeti ve Golleri İzle...
Bundesliga Borussia Dortmund Augsburg 


Almanya Bundesliga 11. hafta karşılaşmasında Borussia Dortmund, Augsburg'u deplasmanda 3-1 mağlup etti. Dortmund'a galibiyeti getiren golleri Marco Reus (9) ve Lewandowski (52, 72) kaydederken Augsburg'un tek golü 82'de Mölders'den geldi.

Şampiyonlar Ligi'ndeki başarılı performansını lige yansıtamayan ve zirvenin 11 puan gerisinde bulunan Borussia Dortmund, ligin dibindeki Augsburg'u geçti.

Almanya Bundesliga 11. hafta karşılaşmasında Borussia Dortmund, Augsburg deplasmanına konuk oldu. Sahadan 3-1 galip ayrılan konuk takım, bu sonuçla ligde 4. sıraya yükselirken Augsburg, son sıradaki yerini korudu.

Marco Reus'un 9. dakikada kaydettiği golle ilk yarıyı 1-0 önde kapatan Dortmund, ikinci yarıya da etkili başladı. Sarı-Siyahlı ekip, Lewandowski'nin 52. ve 72. dakikalarda attığı gollerle farkı 3'e çıkardı: 0-3. Farkı azaltmak isteyen Augsburg, aradığı golü 82. dakikada Mölders ile buldu: 1-3. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele Dortmund'un 3-1 üstünlüğüyle sona erdi. Dortmund, Augsburg karşısında aldığı bu galibiyetle ligde 4. sıraya yükseldi.

12 Kasım 2012 Pazartesi günü yayınlandı