Antalyaspor Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda?

Antalyaspor Beşiktaş Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Beşiktaş Antalyaspor maçı bu akşam 18:00'de. Beşiktaş Antalyaspor maçı Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda oynanacak. Beşiktaş Antalyaspor maçı ATV'den canlı olarak yayınlanacak. Beşiktaş Antalyaspor maçını Tolga Özkalfa yönetecek. Beşiktaş Antalyaspor maçını BeyazGazete.Com'dan canlı izleyebilirsiniz...
Gençlerbirliği Akdeniz Üniversitesi Antalyaspor İsmail Köybaşı Medical Park 


Maçın Özetini İzle


Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında Beşiktaş, deplasmanda Medical Park Antalyaspor ile karşılaşıyor. Kupada gruplara kalacak takımı belirleyecek mücadele saat 18:00'de başlarken, bu maçın canlı anlatımını BeyazGazete.Com'dan takip edebilirsiniz.

Büyük heyecana ve 8 gole sahne olan ligdeki Medical Park Antalyaspor-Beşiktaş karşılaşmasının rövanşı bugün kupada oynanacak. Akdeniz Üniversitesi Stadı'nın ev sahipliği yapacağı mücadele saat 18.00'de başlayacak

Spor Toto Süper Lig'de aynı puanda bulunan Beşiktaş ve Medical Park Antalyaspor, bu kez kozlarını Ziraat Türkiye Kupası'nda paylaşıyor.

Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda oynanacak mücadele saat 18:00'de başlarken, karşılaşmayı hakem Tolga Özkalfa yönetecek.

İki takımın ligde oynadığı mücadelede ise Beşiktaş, deplasmanda rakibini 5-3'lük skorla mağlup etmeyi başarmıştı.



16 YAŞINDAKİ FURKAN YAMAN KADRODA
Futbol Komitesi Üyesi Ahmet Kavalcı'nın kafile başkanlığında özel bir uçakla Antalya'ya giden Siyah-beyazlılarda, ilk kez A takımla antrenmanlara çıkan 16 yaşındaki genç futbolcu Furkan Yaman da kadroya dahil edildi. 23 kişilik kafilede sakatlıkları süren Fernandes, Mustafa Pektemek, İsmail Köybaşı ve Mehmet Akgün yer almadı.

GENÇLERBİRLİĞİ HAZIRLIKLARI DA ANTALYA'DA
Beşiktaş, maç için son antrenmanını Antalya'da gerçekleştirdi. Siyah-beyazlı takım, Antalyaspor mücadelesinin ardından kentten ayrılmayacak. Süper Lig'in 16. haftasında, 15 Aralık Cumartesi günü Gençlerbirliği ile deplasmanda oynayacak Beşiktaş, maçın hazırlıklarını Antalya'da sürdürecek.

12 Aralık 2012 Çarşamba günü yayınlandı