Anderlecht Milan: 1-3 Maçın Özeti ve Golleri (22 Kasım 2012)

Anderlecht Milan: 1-3 Maçın Özeti ve Golleri izle...
Avrupa Jovanovic Ac Milan Anderlecht Avrupa Ligi 


Şampiyonlar Ligi C Grubu mücadelesinde Milan, deplasmanda Anderlecht'i 3-1'le geçmeyi başardı. Milan'ın gollerini Stephan El Shaarawy, Mexes ve Pato kaydederken, Anderlecht'in tek golü Tom de Sutter'den geldi.

Şampyionlar Ligi C Grubun'da Anderlecht'e konuk olan Milan, ikinci yarıda bulduğu gollerle tur atlamayı başardı.

Anderlecht

Silvio Proto, Olivier Deschacht, Lucas Rodrigo Biglia, Bram Nuytinck, Guillaume Gillet, Cheikhou Kouyate, Sacha Kljestan, Dennis Praet, Massimo Bruno, Milan Jovanovic, Dieumerci Mbokani

AC Milan
Christian Abbiati, Mattia De Sciglio, Philippe Mexes, Mario Yepes, Antonio Nocerino, Kevin Prince Boateng, Riccardo Montolivo, Kevin Constant, Nigel de Jong, Bojan Krkic, Stephan El Shaarawy

Şampiyonlar Ligi C Grubu'nun 5. haftasında Ac Milan, Anderlecht'e konuk oldu. Akşam maçında Malaga'nın Zenit ile berabere kalarak üst tura çıkasının ardından, Milan'da Ukrayna'da turladı.

İlk yarısı golsüz tamamlanın mücadelenin ikinci yarısında tam 4 gol atıldı.
Stephan El Shaarawy'nin 47. dakikada açtığı gol perdesi, savunma oyuncusu Philippe Mexes'in 71. dakikadaki muhteşem imzasıyla devam etti. Öte yandan Anderlecht 70. dakikada Nuytinck'in kırmızı kart görmesi sonucu 10 kişi kaldı.

İtalyan devi AC Milan'ın gollerine ise cevap gecikmedi. De Sutter, 78. dakikada aradaki farkı bire indiren golü attı.

Son sozü söyleyen bir kez daha Milan oldu. Oyuna sonrada giren Brezilyalı yıldız Pato, 90. dakikada skoru belirledi.

Milano devi, 5 maç sonunda puanını 8 yaparken; tur atlamayı garantiledi. Anderlecht ise 4 puanda kaldı ve Avrupa Ligi için gözünü son maça çevirdi.


22 Kasım 2012 Perşembe günü yayınlandı