Alex Oyundan Çıktı Fener Fena Dağıldı

Fenerbahçe, Marsilya karşısında taraftarlarını sevindiren bir oyun sergilerken, Caner'in ardından 2. golü bulan Alex'e Aykut Kocaman'dan bir jest geldi.
Marsilya Son Dizisi Alex De Souza Aykut Kocaman 


Kocaman, 2. golü atan Alex'i dakikalar boyunca alkışlarken, Son zamanlardaki gerginliğin de biraz olsun azaldığı gözlendi.

Öte yandan, karşılaşmanın ikinci yarısı oynanırken Aykut Kocaman'ın kararı ile Alex oyundan alındı.

Alex, bu kararı homurdanarak karşılasa da Aykut Hoca'nın kararına saygı duydu ve tokalaşarak saha kenarına çekildi.

Ancak ne olduysa bu dakikadan Sonra oldu.

Alex oyundan çıkınca, tamamiyle kendi sahasına yaslanan Fenerbahçe, oyunun kontrolünü de rakibi Marsilya'ya verdi.

Marsilya, ortasahadaki boşlukları değerlendirerek oyunun tek hakimi oldu ve Fenerbahçe'nin kalesine 2 gol birden attı.

Tribünler maç bitimiyle birlikte hep bir ağızdan Alex diye haykırmaya başlarken, sosyal medyada da Aykut Kocaman'a yönelik tepkiler giderek yoğunlaştı.
Son Dizisi Hakkında
Ertesi gün yedi yaşına basacak olan oğulları Ömer'i, Aylin'in anne ve babasına emanet eden genç çift, baş başa geçirecekleri romantik gecenin heyecanıyla eve gelir. Zamansız gelen bir misafir, bu romantik kaçamağı bölecektir… Selim'in en yakın arkadaşı Halil, gecenin geç saatlerinde Aylin ve Selim'in evinin kapısında belirir… Çocuk yaşta ailesini kaybeden Selim, en yakın arkadaşı Halil'le beraber büyümüştür. Selim ve Aylin'in ailesinin bir parças...
devamı
Alex De Souza Hakkında
Futbola 1995 yılında Coritiba FC takımında başlamıştır. 2 sene oynadıktan sonra 1997 yılında Palmeiras'a geçmiştir. 2001 yılına kadar Palmeiras'ta oyanayan futbolcu buradaki performansıyla Brezilya Milli Takımı'nda da oynamaya başlamıştır. Ayrıca 1997 yılında tanıştığı Daiane ile 9 Mart 2000 tarihinde evlenmiştir. 2001-2002 sezonunda Parma takımına transfer olmuştur. Ancak 5 maça çıkabilmiştir ve ligin ikinci yarısında Flamengo'ya transfer olmuşt...
devamı
20 Eylül 2012 Perşembe günü yayınlandı