Ahmet Çakar: Einstein aşağılık bir adamdı

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Derin Futbol'da dün gece 50. yaşını kutlayan Galatasaray'ın eski futbolcusu George Hagi konuşuldu. Çakar'ın Hagi'nin büyük bir futbolcu olduğunu söylerken, kişilik olarak iyi niyetli düşünmediğini ifade etti.
Albert Einstein Derin Futbol Rasim Ozan Kütahyalı Galatasaray Beyaz Tv 


' Hagi futbolcu olarak büyük bir yetenek kişilik olarak görgüsüzdü' diyen Çakar, Rasim Ozan Kütahyalı'nın Albert Einstein örneği vermesi üzerine ise ünlü fizikçi hakkında ağır sözler sarf etti.

AĞAŞILIK BİR ADAMDIR

Çakar, Albert Einstein'in eşine kötü davrandığını ifade ederken 'Albert Einstein kadar ağaılık bir adam yok. Einstein, karısına köpek muamelesi yapan, karısını hizmetçi gibi kullanan aşağılık bir adamdır.' dedi.

BEYAZ GAZETE
Derin Futbol Hakkında
Akıllara takılanlar, perde arkasında yaşananlar, konuşmaya cesaret edilemeyenler DERİN FUTBOL’da masaya yatırılıyor… AHMET ÇAKAR, SİNAN ENGİN, ABDÜLKERİM DURMAZ, RASİM OZAN KÜTAHYALI ve ERTEM ŞENER her hafta DERİN FUTBOL'da biraraya geliyor…Dev kadro, gündem yaratan konularla Pazartesi akşamları 23.30'da Beyaz TV ekranlarında…...
devamı
Rasim Ozan Kütahyalı Hakkında
Beyaz TV'de yayınlanan Dinamit, Derin Futbol, Ve Gol, ve Kanaltürk'te yayınlanan Ters Cephe programlarında yorumcudur. Kütahyalı, Taraf gazetesindeki köşe yazarlığından önce Sinan Çetin'in firması Plato Film'de metin yazarlığı ve kast direktörlüğü yaptı. Aralık 2008'den itibaren Kanal T'de anahaberleri yorumladı. Aynı kanalda Sabah gazetesi yazarı Mahmut Övür ile birlikte Politik Performans programını sundu. Nisan 2009 içinde Kanal T'den ayrıldı ...
devamı
10 Şubat 2015 Salı günü yayınlandı