Abdullah Avcı'dan Milli Takım çıkışı

İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, A Milli Futbol Takımı'nın başında olduğunuz süreçte size bir haksızlık yapıldı mı? sorusuna cevap verdi.
A Milli Futbol Takımı İstanbul Başakşehirspor Milli Takım Ntvspor Abdullah Avcı 


Medyanın bunun cevabını sağlıklı biçimde verebileceğini söyleyen Abdullah Avcı 'Bizim zamanımızdaki algı nasıldı şimdiki algı nasıl? Artık Türk oyuncu çıkmıyor pasolig Galatasaray, Fenerbahçe rekabeti gibi algı var. Bizim zamanımızda maç kaybettiğimizde Abdullah Avcı şuçluydu' dedi.

SAHA DIŞINDAKİ ELEŞTİRİLER BENİ YIPRATTI

'Bu sorunlar o zaman da vardı şimdi de var' diyen Abdullah Avcı 'Şimdi bu sorunlar üst üste bindi biraz daha ortaya çıktı. Umarım bir başlangıç ve sürekliliği ve devamlılığı olur. Birşeyi başlatıyorsak üzerine gitmemiz ve geliştirmemiz lazım. Ben oyun ve oyuncu üzerinden eleştirilere hep saygı gösterdim. Sahanın dışındaki eleştiriler beni üzmüştür ve yıpratmıştır ama bu da bir tecrübedir. Milli takım bana çok önemli tecrübeler kazandırmıştır' şeklinde konuştu.

'Futbolda sürekliliği olan hocalar çalıştığı kulüpleri veya kurumları geliştirmişlerdir' diyen Abdullah Avcı 'Ben Milli Takım'da devam etseydim belki daha iyi olabilirdi veya daha kötü olabilirdi. Çünkü bazen oyuncuya hakim olamıyorsun. Oyuncular Milli Takım'ın oyuncuları değil, kulüplerin oyuncuları. Oyuncuların medya, yönetici, camia ve taraftar baskılarından Milli Takım bazında etkilendiğini düşünüyorum' ifadelerini kullandı.
14 Ocak 2015 Çarşamba günü yayınlandı