'Vur De Vuralım' sloganına şok yanıt!

MHP lider Devlet Bahçeli, çözüm sürecine olan tepkisini dile getirmek üzere Türkiye genelinde yapacağı 9 mitingin ilkini Bursa'da gerçekleştirdi.Bahçeli, kalabalıktan gelen 'vur de vuralım,öl de ölelim' sloganına şok yanıt verdi.
Mhp Devlet Bahçeli Çözüm Süreci Bayrak Mitingi 


Miting alanına gelen vatandaşlara hitap eden Bahçeli ''Şimdi soruyorum sizlere milli değerleri korumaya ve yaşatmaya var mısınız?Türk Milletinin birliğini,bütünlüğünü ve varlık haklarını sahiplenmeye var mısınız?Kuruluşumuzun aziz anlarını,Türklüğün namus ve şerefini çiğnetmemeye kararlı mısınız?''dedi.

Meydandan gelen evet sesleri üzerine MHP lideri ''Bu evetler Bursa'nın iradesidir,millli değerlerin teminatıdır.Bu evetler Türk milletinin tercihidir.Hiç kimse hayale kapılmasın,rüyaya dalmasın.Hiç kimse yanlış hesap yapmasın.Oğuz nesli mukadderatına sahip çıkacaktır.Ötüken ruhu hainlere geçit vermeyecektir.Kuruluşumuzun direkleri bölücülerin kafasına arkası arkasına inecektir.''diye konuştu.

Bahçeli, konuşması esnasında kalabalıktan gelen 'vur de vuralım,öl de ölelim'sloganına karşılık ''Merak etmeyin, onun da zamanı gelecektir.'' ifadelerini kullandı.


Devlet Bahçeli Hakkında
1948 yılında Osmaniye'de doğdu. Yörede Fettahoğulları olarak bilinen geniş bir Türkmen ailesine mensuptur. İlköğrenimini Osmaniye'de, orta öğrenimini İstanbul'da tamamlayan Devlet Bahçeli, üniversite öğrenimini Ankara İktisadi ve Ticari Bilimler Akademisinde yapmıştır. Başlangıcından itibaren Ülkücü Hareket'in her kademesinde görevler üstlenerek Büyük Ülkü Davası'na hizmet etti. Devlet Bahçeli, 1967 yılında Ankara İktisadi ve Ticari ilimler Ak...
devamı
25 Mart 2013 Pazartesi günü yayınlandı