Tayyar: İçimizdeki ihanet şebekesi Erdoğan'a siyasi operasyon yaptı

Eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'la ilgili Yüce Divan önergesi reddedildi. Meclis'te Ak Parti'nin 312 koltuğu olmasına rağmen oylamada 264 ret oyu çıkması dikkat çekti.
Zafer Çağlayan Şamil Tayyar Yüce Divan Ekonomi Bakanı Recep Tayyip Erdoğan 


Ak Parti Gaziantep milletvekili Şamil Tayyar ise Ak Parti'nin oylamada fire vermesini ' Bizim içimizdeki ihanet şebekesi Recep Tayyip Erdoğan'a siyasi operasyon yapmıştır.' sözleriyle değerlendirdi.

Beyaz Tv'de katıldığı 'Son Söz' programında, Eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'la ilgili Yüce Divan önergesinin oylamada çıkan sonuçları değerlendiren Şamil Tayyar, önemli açıklamalarda bulundu.

AK PARTİ FİRE VERDİ
Ak Parti'nin oylamada yaklaşık 38 fire verdiğini söyleyen Tayyar 'Gizli oylama yapıldı. İlk tur oylamada muhalefetin Zafer Çağlayan'ın Yüce Divan'a gönderilmesi için verdiği önergenin kabulü yönünde 242 oy çıktı, 264 milletvekili ise reddetti. Bu tabloya baktığımızda Ak Partili milletvekillerinden fire olduğu ortaya çıktı. Bizim yaptığımız tespitlere göre Ak Partili 302 milletvekili oylamaya katılmış. 264 ret oyu çıktığına göre 38 fire gözüküyor.' dedi.

İÇİMİZDEKİ İHANET ŞEBEKESİ...
Oylamadaki gerçekleşen firenin üzüntü verici olduğunu kaydeden Tayyar 'Bu tablo gerçekten üzüntü verici. Açıkçası beklentinin üzerinde bir rakam. Bu tablo sonrasında, muhalefet milletvekilleri 'Hükümet istifa' diye bağırdılar. Sebebi ise ret oyunun 264 olması. Yani siz hükümet kurma çoğunluğunuzu kaybettiniz diyerek, mevcut tabloyu hükümetin istifa gerekçesi olarak sundular. Herhalde bundan en çok dersi çıkarması gereken içimizdeki hainlerdir. diye düşünüyorum. Bu bir vicdan muhasebesi değildir. Bizim içimizdeki ihanet şebekesi Recep Tayyip Erdoğan'a siyasi operasyon yapmıştır. Amaçlarına ulaşamamışlardır ama siyasi bir operasyona kalkışmışlardır. Bu üzüntü vericidir. ' diye konuştu.
Şamil Tayyar Hakkında
1965 yılında Gaziantep'in İslahiye ilçesinde doğdu. İlk orta ve lise öğrenimini İslahiye ilçesinde tamamladı. 1986 yılında Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi'ni bitirdi. Gazeteciliğe 1985 yılında Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesinde son sınıf öğrencisi iken Milliyet Gazetesinde başladı. 21 yıllık meslek hayatının 17 yılı Milliyet ve Sabah gazetelerinde geçti. Son olarak Yeni Şafak Gazetesinde Ankara Haber Müdürü ve köşe yazarı Tercüman Gazet...
devamı
Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
20 Ocak 2015 Salı günü yayınlandı