Sırrı Süreyyadan Davutoğlu'na Küçük Enver Paşa Benzetmesi

CNN Türk ekranlarında Ahmet Hakan 'ın sunumuyla ekrana gelen Tarafsız Bölge 'de BDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, CHP İstanbul Milletvekili Binnaz Toprak ve AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu gündemin önemli başlıklarını tartıştı.
Tarafsız Bölge Galip Ensarioğlu Binnaz Toprak Sırrı Süreyya Önder Ahmet Davutoğlu 



Önder, “Neresinden bakarsanız dış politika elimizde patlıyor. Savaşmamak için savaşa hazırlanarak savaşmamayı beceremezsiniz. Tüm hücrelerinizle savaşa hazırlanacaksınız, ondan sonra savaşmamak için diyeceksiniz. Savaşamazlar. Bu ordu savaşamaz, bu hükümet savaşamaz. Asker olarak test edilmemiş hükümet, savaşamaz. Ortadoğu 'ya hükmetmek isteyen bir küçük Enver Paşa 'mız var Dışişleri Bakanı, fakat savaşacak kudreti ve dirayeti yok. Vietnam 'ın neyi vardı da Amerika 'yı zebil etti? Nereden tutsan elinde kalır. İşte bunları hatırlayacaksınız'' diye konuştu.


Ahmet Davutoğlu Hakkında
Ahmet Davutoğlu, 26 Şubat 1959'da Konya'da doğdu. Babasının adı Mehmet Duran, annesinin adı Memnune'dir. Öğretim Üyesi Prof. Dr.; Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Ekonomi Bölümlerinden mezun oldu. Boğaziçi Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünde yüksek lisans, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünde de doktorasını yaptı. Malezya International Islamic University'de çalışmaya başladı. Üniversiten...
devamı
16 Ekim 2012 Salı günü yayınlandı