Şamil Tayyar: Kılıçdaroğlu kıvırmaya başladı

Paralel yapının sosyal medya tetikçi Fuat Avni'nin ortaya attığı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun gündeme taşıdığı CHP kapatılacak iddiası gündemdeki yerini koruyor.
Chp Şamil Tayyar Paralel Yapı Parti Kapatma Kemal Kılıçdaroğlu 


'CHP VE PARALEL YAPI BİRLİKTE HAREKET EDİYOR'
AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Meclis bahçesinde konu hakkında konuştu. Sosyal medya üzerinden ortaya atılan bir yalan üzerinden CHP'nin politika üretmesinin üzücü olduğunu söyleyen Tayyar, “Buradan şöyle bir sonuç çıkarmak mümkün m? Açıkçası zihnimi kurcalıyor. Acaba CHP ve paralel yapı birlikte mi hareket ediyor? Birisi alt başlıkları oluşturuyor diğeri üst başlıkları mı atıyor? Sanki birlikte hareket ediyorlarmış algısı daha güçlü.” dedi.

'KILIÇDAROĞLU KIVIRMAYA BAŞLADI'
CHP Grup Başkanvekili Levent Gök'in “Partimiz üzerinde tezgah çalışmalarına başladığını biliyoruz.” açıklamasına da cevap veren Tayyar, “Ortada bir tuzak var. Bu doğru ama bu tuzağı paralel yapıyla CHP birlikte kurdu. AK Parti bu tuzağı bozuyor.” İfadelerini kullandı. AK Parti'nin partilerin kapatılmaması için attığı adımı hatırlatan Tayyar, “Tuzak bu işin neresinde. Paralel yapı ve CHP, AK Parti'nin böyle bir hamle yapacağını düşünmüyorlardı. Bu hamle nedeniyle tuzaklarının bozulmuş olmasından rahatsızlar. Kılıçdaroğlu kıvırmaya başladı” şeklinde konuştu.
Şamil Tayyar Hakkında
1965 yılında Gaziantep'in İslahiye ilçesinde doğdu. İlk orta ve lise öğrenimini İslahiye ilçesinde tamamladı. 1986 yılında Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi'ni bitirdi. Gazeteciliğe 1985 yılında Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesinde son sınıf öğrencisi iken Milliyet Gazetesinde başladı. 21 yıllık meslek hayatının 17 yılı Milliyet ve Sabah gazetelerinde geçti. Son olarak Yeni Şafak Gazetesinde Ankara Haber Müdürü ve köşe yazarı Tercüman Gazet...
devamı
Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında
Kemal Kılıçdaroğlu, 1948 yılında Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde dünyaya geldi.ilk ve ortaöğrenimini Erciş, Tunceli, Genç, Elazığ gibi Anadolu'nun çeşitli yerlerinde tamamladı.1971 yılında ise Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden (Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi)mezun oldu. Lisans öğrenimini tamamladığı 1971 yılında, girdiği hesap uzman yardımcılığı sınavının ardından Maliye Bakanlığı'nda göreve başladı. Daha s...
devamı
10 Mart 2015 Salı günü yayınlandı