Şamil Tayyar:CHP Esad'ın Türkiye şubesi gibi davranıyor

HaberTürk ekranlarına konuşan Ak Parti Milletvekili Şamil Tayyar,CHP'li vekillerin Esad ile çektirdikleri fotoğraf üzerine sert konuştu.Tayyar;CHP'nin, Esad'ın Türkiye şubesi gibi davrandığını söyledi.
Şamil Tayyar Refik Eryılmaz Chp Milletvekili Aydınlık Gazetesi Beşar Esad 


CHP'nin başından beri Suriye krizinde Esad'la birlikte hareket ettiğini belirten Tayyar, '' CHP Grubu da ağırlıklı olarak Esad'ın arka bahçesi gibiydi.Bütün davranışları, yaklaşımları, politikaları, kamuoyuna yaptığı açıklamalar bunun böyle olduğunu gösteriyordu.''dedi.

CHP'Lİ ERYILMAZ ESAD'IN DİSTRİBÜTÖRÜ

CHP Hatay Milletvekili Refik Eryılmaz'ın da Esad'ın Türkiye distribütörü ve Türkiye koordinatörü gibi davrandığını kaydeden AKP'li Tayyar, '' Yakın bi zamanda Refik Eryılmaz Aydınlık Gazetesi'nin Ankra temsilcisini Esad'a götürmüş,Esad'la röportaj yaptırmış ve bunun da yayınlanmasına vesile olmuştu.Yine Refik Eryılmaz,Suriye'deki savaşı laiklerle,şeriatçılar arasındaki bir savaş olarak yansıtmıştı.''diye konuştu.

Şamil Tayyar Hakkında
1965 yılında Gaziantep'in İslahiye ilçesinde doğdu. İlk orta ve lise öğrenimini İslahiye ilçesinde tamamladı. 1986 yılında Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi'ni bitirdi. Gazeteciliğe 1985 yılında Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesinde son sınıf öğrencisi iken Milliyet Gazetesinde başladı. 21 yıllık meslek hayatının 17 yılı Milliyet ve Sabah gazetelerinde geçti. Son olarak Yeni Şafak Gazetesinde Ankara Haber Müdürü ve köşe yazarı Tercüman Gazet...
devamı
19 Kasım 2012 Pazartesi günü yayınlandı