O soruya Oktay Vural'dan ilginç yanıt

CNN TÜRK'te Şirin Payzın'ın sunduğu ' Ne Oluyor? ' programına MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural konuk oldu.
Öğretim Üyesi Şirin Payzın Grup Başkanvekili Koray Çalışkan Kemal Kılıçdaroğlu 

Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Üyesi Koray Çalışkan'ın ' 41 tane HDP seçim bürosu yakıldı. 60 tane HDP bürosuna saldırı oldu. Televizyonlarda izliyoruz, MHP'yi töhmet altına bırakmak istemiyorum ama kurt işareti yapan bir sürü ülkücü görünümlü çocuk orada bağırıp çağırıyor. Bunu tasvip etmediğinizi düşünüyorum. Neden bu kadar kurt işareti yapan çocuk buralarda dolaşıyor? ' sorusuna Oktay Vural ilginç bir cevap verdi.
KILIÇDAROĞLU DA YAPMIŞTI
Oktay Vural, Koray Çalışkan'ın bu sözüne ' Kemal Kılıçdaroğlu bey de yapmıştı. Öyle bakıldığında ' sözleriyle yanıt verdi.
BOZKURT İŞARETİ YAPMIŞTI
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu yerel seçimlerde Ankara'da sokak sokak dolaşıp eski ülkücü olan adayı Mansur Yavaş için oy istemiş, 'bozkurt' işareti yaparak çevresini selamlaması gündeme oturmuştu.
BEYAZ GAZETE



Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında
Kemal Kılıçdaroğlu, 1948 yılında Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde dünyaya geldi.ilk ve ortaöğrenimini Erciş, Tunceli, Genç, Elazığ gibi Anadolu'nun çeşitli yerlerinde tamamladı.1971 yılında ise Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden (Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi)mezun oldu. Lisans öğrenimini tamamladığı 1971 yılında, girdiği hesap uzman yardımcılığı sınavının ardından Maliye Bakanlığı'nda göreve başladı. Daha s...
devamı
6 Mayıs 2015 Çarşamba günü yayınlandı