MHP Lideri Bahçeli'den Bayram Mesajı (Kurban Bayramı 2012)

MHP Lideri Bahçeli'den Kurban Bayramı Mesajı...
Engin Alan İslam 28 Şubat Ergenekon Davası Devlet Bahçeli 


Kurban Bayramı ' nı Ankara ' da geçiren siyasi parti liderlerinden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bayram namazını Gazi Mahallesi ' ndeki Gazi Merkez Camii ' nde kıldı.

Kurban Bayramı 'nı Ankara 'da geçiren siyasi parti liderlerinden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bayram namazını Gazi Mahallesi 'ndeki Gazi Merkez Camii 'nde kıldı. Bahçeli, ardından MHP 'nin kurucu lideri merhum Alparslan Türkeş 'in mezarını ziyaret etti. Mezar ziyaretinin ardından gazetecilere açıklamada bulunan Bahçeli, Ergenekon 'dan tutuklu MHP 'li milletvekili Engin Alan 'ın 28 Şubat soruşturması kapsamında tutuklanması sorulması üzerine 'Bu yargı süreci çok uzun tutuluyor. Zaman zaman tutuklu kişiyi takrar tutuklamak gibi tuhaf olaylarla karşı karşıya kalıyoruz. Bunların bir an evvel bitirilmesini istiyoruz. ' dedi.

Açıklamasında ilk olarak Kurban Bayramı için tebriklerini açıklayan Devlet Bahçeli, 'Bugün milletçe bir Kurban Bayramı 'nı idrak etmekteyiz. İslam alemine Türk milletine hayırlara vesile olmasını niyaz ediyoruz. İki bayram arasında milletimiz çok kayıplar vererek, şehitlerimiz hergün baba ocaklarına gelerek geçmiştir. İnşallah bundan sonra Türkiye 'nin birliği, dirliği, kardeşliği bin yıllık beraberliği tekrar güçlenerek milletimizin huzuru sağlanmış olu. ' diye konuştu.

Engin Alan 'ın durumunun sorulması üzerine ise Bahçeli, şöyle konuştu: 'Bu yargı süreci çok uzun tutuluyor. Zaman zaman tutuklu kişiyi takrar tutuklamak gibi tuhaf olaylarla karşı karşıya kalıyoruz. Bunların bir an evvel bitirilmesini istiyoruz. Yargının çok uzaması, üzerinde çok tartışma yaratılması ülkemiz ve adalet anlayışı açısından miletimizi rahatsız etmektedir. Bir an evvel bunların sonuçlanmasını istiyoruz. '
Devlet Bahçeli Hakkında
1948 yılında Osmaniye'de doğdu. Yörede Fettahoğulları olarak bilinen geniş bir Türkmen ailesine mensuptur. İlköğrenimini Osmaniye'de, orta öğrenimini İstanbul'da tamamlayan Devlet Bahçeli, üniversite öğrenimini Ankara İktisadi ve Ticari Bilimler Akademisinde yapmıştır. Başlangıcından itibaren Ülkücü Hareket'in her kademesinde görevler üstlenerek Büyük Ülkü Davası'na hizmet etti. Devlet Bahçeli, 1967 yılında Ankara İktisadi ve Ticari ilimler Ak...
devamı
25 Ekim 2012 Perşembe günü yayınlandı