Melih Gökçek, Tahir Sarıkaya'nın 'Belediye bütçesinden mi?' sorusuna çok sinirlendi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İ.Melih Gökçek,İsrail'in Türkiye'den özür dilemesinin ardından yaptırdığı billboardlar sonrasında CHP'nin hedefinde olmuştu.Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Uyan Türkiyem programına telefon bağlantısı ile katılan Başkan Gökçek eleştirilere yanıt verdi.Gökçek,program Sunucusu Tahir Sarıkaya'nın 'Ankara'daki İsrail afişlerini belediye bütçesinden mi verdiniz?' sorusuna da çok sert cevap verdi.
Cumhuriyet Halk Partisi Uyan Türkiyem Melih Gökçek İsrail Tahir Sarıkaya 


''Bizim kendi ülkemizde yaşayan yahudilerle hiçbir sounumuz yok''diyen Gökçek''İsrail'in başındakilerin felsefesiyle sorunumuz var.Bu aradaki farkı çok net olarak anlamamız lazım.''diye konuştu.

Twitter'dan kendisine menfi ve müsbet tepkilerin geldiğini belirten Başkan Gökçek''Menfi tepki yazanların kimliklerine bakıyorsun hepsi istisnasız CHP'li ve aşırı solcu olan,ağzımızla kuş tutsak kendimizi beğendiremeyeceğimiz tipler.Bunların söyledikleri bir kulağımızdan giriyor bir kulağımızdan çıkıyor.Biz Ak Parti olarak Türkiye'nin yüzde 50'sinin üzerinde ekseriyetini temsil ediyoruz.Dolayısıyla soldan gelen eleştirilerin tamamen kıskançlıktan,tamamen hasetlikten geldiğini çok ama çok net olarak biliyoruz.'' diye konuştu.

''Sayın Başbakanımız bize gerçekten büyük bir gurur yaşatmıştır.'' diyen Gökçek ''Bu ülkenin yıllar öncesi kaybettiği onurunu asırlar sonra tekrar almış ve eski Osmanlı'nın heybetini ortaya koymuştur.Bundan dolayı biz Sayın Başbakanımıza müteşekkiriz ve müteşekkir olduğumuzu da elbette billboardlarda belli edeceğiz''dedi.

Tahir Sarıkaya'nın 'Ankara'daki İsrail afişlerini belediye bütçesinden mi verdiniz?'sorusuna Gökçek ''Öncelikle şunu söyleyeyim:belediyenin kesesinden versem ne olur vermesem ne olur.Eğer bu ülkeye bir onur kazandırılmışsa ve bu millet kalkıp da Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olarak bana temsil yetkisi verdiyse ben bu parayı dilediğim yerde harcarım.Bunu bir kere kafalarına koysunlar;ama şu kadarını söyleyeyim bu yapmış olduğumuz ilanlarda belediye kesesinden para falan harcamadım.Bazı yerlerde insan nazını kullanır,kullandığı zaman da bir kuruş para vermeden bazı işleri yaptırır.Bizimki de bu şekilde ortaya çıkan bir olay.''şeklinde yanıt verdi.


Uyan Türkiyem Hakkında
Ekranların samimi, heyecanlı, dürüst, doğal ve güler yüzlü habercisi 'Tahir Sarıkaya ile Uyan Türkiyem' başlıyor. Sabahlarınızı mizah dolu haberlerle renklendirmeye geliyoruz. Tahir Sarıkaya ile Uyan Türkiyem, her Cumartesi - Pazar saat 08:00'da Beyaz TV'de......
devamı
Melih Gökçek Hakkında
Melih GÖKÇEK, 20 Ekim 1948 tarihinde Ankara Keçiören'de doğdu. Babası avukat, annesi ev hanımıydı. Üç çocuklu bir ailenin en büyük çocuğu olan Gökçek beş yaşına kadar Başkent Ankara'da ikamet etti. Babasının işi dolayısıyla Gaziantep’e taşınan Gökçek, ilk, orta ve lise eğitimini Gaziantep‘te tamamladı. 1967 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’ni kazanınca tekrar Ankara’ya yerleşti. Mülkiye’den sonra Gazi Üniversitesi Gazeteci...
devamı
27 Mart 2013 Çarşamba günü yayınlandı