Melih Gökçek: Mehmet Ali Alabora'yı içeride göreceğim

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Gezi Parkı eylemlerine destek veren sanatçı Mehmet Ali Alabora'ya sert tepki gösterdi.
Melih Gökçek Mehmet Ali Alabora Gezi Parkı 


Mehmet Ali Alabora'nın Gezi Parkı olaylarında baş aktör olduğunu belirten Gökçek, ' 'Allah'ın izniyle devlet bunu yakalayacak ve ben Alabora'yı içeride göreceğim' dedi.

Mehmet Ali Alabora'nın tiyatro oyunu Mi Minör'e dikkat çeken Gökçek, ' Sivil darbe denemesini yaptı bu oyunda. Gezi Parkı'nda ne yapacaklarının bütün denemeleri oyunda yapılıyor. Bütün senaryo Gezi Parkı olayları üzerine ve bire bir her şey oluyor. Alabora başına gelecekleri bilmiyor. Burada çağrıda bulunuyorum. Bu oyunu çeken bir vatandaşımız bunu bana göndersin. Bütün millet bu tezgahı görsün ' diye konuştu.


Melih Gökçek Hakkında
Melih GÖKÇEK, 20 Ekim 1948 tarihinde Ankara Keçiören'de doğdu. Babası avukat, annesi ev hanımıydı. Üç çocuklu bir ailenin en büyük çocuğu olan Gökçek beş yaşına kadar Başkent Ankara'da ikamet etti. Babasının işi dolayısıyla Gaziantep’e taşınan Gökçek, ilk, orta ve lise eğitimini Gaziantep‘te tamamladı. 1967 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’ni kazanınca tekrar Ankara’ya yerleşti. Mülkiye’den sonra Gazi Üniversitesi Gazeteci...
devamı
30 Haziran 2013 Pazar günü yayınlandı