Mahir Ünal'dan diktatör iddialarına cevap

AK Parti'nin belirlediği milletvekili aday kadrosu hakkında açıklamalarda bulunan Mahir Ünal partideki 3 dönem kuralını da değerlendirdi.
Ak Parti Mahir Ünal Recep Tayyip Erdoğan 


AK Parti'nin kurucu kadrolarının temel bir siyasal değişim oluşturmak için 3 dönem kuralı kararını aldığını ifade eden Mahir Ünal 'Burada önemli olan bu temel ilkesel kararın uygulanmış olmasıdır' dedi.

Mahir Ünal 'Kurucu genel başkanımız bugünkü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın her zaman söylediği bir şey var; 'biz ilke siyaseti yaptık. Ne aldanan olduk, ne de aldatan olduk. Bir takım bahanelerin arkasına sığınıp ilkelerimizin arkasından dolaşmadık' dedi.

'3 dönem kuralıyla AK Parti'nin hafızası niteliğindeki insanlar bir dönem bekleyecekler' diyen Mahir Ünal 'Ama burada çok kıymetli bir şey oldu; AK Parti koyduğu ilkenin arkasında durdu. AK Parti diktatörlükten bahsedenlere çok güzel bir cevap verdi. Kendisini 3 dönemle sınırlayan ve girdiği her seçimi kazanan bir siyasi hareket olarak büyük bir risk aldı ve kadrolarını yeniledi' şeklinde konuştu.



Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
8 Nisan 2015 Çarşamba günü yayınlandı