Koray Aydın: Devlet Bahçeli'nin Her Sözü Buyruk Haline Geldi

Haber Türk ekranlarına konuk olan MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, '' Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin her sözü buyruk haline geldi. Bizi Devlet Bey ile karşı karşıya getiren en büyük neden bu. Bir ortak akıl yok, bir ortak paylaşma yok, takım olarak birlikte mücadele etme zemini yok ' dedi.
Haber Türk Koray Aydın Devlet Bahçeli Milletvekili Genel Başkan 



'' MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin medyayı kontrollü kullanan biri olduğunu ifade eden Koray Aydın, 'Yılda bir veya iki defa sabah kahvaltılarında meyda kuruluşlarının Ankara temsilcileriyle bir araya gelen, televizyon programlarına çıkmayan, salı günkü grup toplantılarıyla gündemi değerlendiren, arada olan olaylara da yazılı açıklamalarla cevap vererek gündemde kalmaya çalışan bir siyasi porfil çiziyor. Artık bu yetmiyor. Bu tarzla başarılı olma şansımız yok. Medya daha çok kullanılmalı. Çünkü karşımızda sabah temel atan, öğleden sonra, açılış yapan, akşam bir televizyon programında konuşan, gezen, temas eden, halkın arasından çıkmayan, her gittiği yerde anlatan bir Başbakan var. Siyaset lafı iyi kullanma lafı da halk arasında dolandırabilme sanatıdır. Lafınızı dolandırıp halkı kazanabiliyorsanız güçlü oluyorsunuz. Bugün MHP bu yönüyle eksik kalıyor ' açıklamalarında bulundu.

Devlet Bahçeli Hakkında
1948 yılında Osmaniye'de doğdu. Yörede Fettahoğulları olarak bilinen geniş bir Türkmen ailesine mensuptur. İlköğrenimini Osmaniye'de, orta öğrenimini İstanbul'da tamamlayan Devlet Bahçeli, üniversite öğrenimini Ankara İktisadi ve Ticari Bilimler Akademisinde yapmıştır. Başlangıcından itibaren Ülkücü Hareket'in her kademesinde görevler üstlenerek Büyük Ülkü Davası'na hizmet etti. Devlet Bahçeli, 1967 yılında Ankara İktisadi ve Ticari ilimler Ak...
devamı
30 Ekim 2012 Salı günü yayınlandı