Kılıçdaroğlu Cumhuriyet gazetesine sahip çıktı

Cumhuriyet Gazetesi yönetici ve yazarlarına ilişkin 19 şüphelinin 'silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüte yardım etme' suçundan yargılanmasına devam ediliyor.
Cumhuriyet Cumhuriyet Gazetesi Kemal Kılıçdaroğlu 


Partisinin grup toplantısında konuşan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet gazetesi yönetici ve yazarlarına sahip çıktı.

Cumhuriyet gazetesinin Cumhuriyetle yaşıt bir gazete olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu 'Bütün ömrünce FETÖ gibi örgütlerle mücadele etmiş, şimdi bu gaztenin yazarlarını alıyorsunuz FETÖ ile ilişkili diye hapse atıyorsunuz aklın mantığın alacağı şey değil' dedi.
Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında
Kemal Kılıçdaroğlu, 1948 yılında Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde dünyaya geldi.ilk ve ortaöğrenimini Erciş, Tunceli, Genç, Elazığ gibi Anadolu'nun çeşitli yerlerinde tamamladı.1971 yılında ise Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden (Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi)mezun oldu. Lisans öğrenimini tamamladığı 1971 yılında, girdiği hesap uzman yardımcılığı sınavının ardından Maliye Bakanlığı'nda göreve başladı. Daha s...
devamı
25 Temmuz 2017 Salı günü yayınlandı