Hüseyin Çelik: Erdoğan Bayraktar vicdan sahibi bir insan

Cnn Türk ekranlarında yayınlanan 'Tarafsız Bölge' programına konuk olarak katılan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik,Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile Kanser hastası Dilek Özçelik arasında yaşanan diyaloğu değerlendirdi.
Cnntürk Erdoğan Bayraktar Tarafsız Bölge Dilek Özçelik Hüseyin Çelik 


Erdoğan Bayraktar'a üniversite öğrencisinin kanser hastası olduğu,parası olmadığı ve acilen ilaç alması gerektiği konusunda bilgi verildiğini söyleyen Çelik 'Sayın Bakan camiiye girerken,öğrenci yanına gelir gelmez elini cebine atmış ve cebinde ne kadar para varsa vermiş.Kızım git ilacını al demiş.'' diye konuştu.

Camiiden çıktıktan sonra öğrencinin 'Ben dilenci değilim.Bunun çözümünü istiyorum' dediğini ifade eden Hüseyin Çelik,diyaloğun ardından Bakanın öğrenci ile çok daha yakından ilgilendiğini belirtti.

Genel Başkan Yardımcısı Çelik ''Bakan vicdan ve diğergam sahibi bir insan olmasaydı,başkasının derdini kendi derdi kabul eden,genç kızın derdiyle ilgilenmek isteyen bir insan olmasaydı,vicdanında zaten bir sızı duymasaydı öyle herkes her önüne gelene cebindeki parayı vermez'' dedi.

18 Nisan 2013 Perşembe günü yayınlandı