Hülya Koçyiğit'in 'Kahpe' sözüne MHP'li Semih Yalçın'dan yanıt gecikmedi

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan,sunuculuğunu Tahir Sarıkaya'nın yaptığı 'Uyan Türkiyem' programına telefon bağlantısı ile katılan MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın,Hülya Koçyiğit'in 'kahpe' sözüne yanıt verdi.
Hülya Koçyiğit Vurun Kahpeye Akil İnsanlar Semih Yalçın Çözüm Süreci 


Hülya Koçyiğit'in düşüncelerine katılmadığını söyleyen Yalçın '' Bugün Türkiye'de olanlar vatandaşın normal tepkileridir,bunu normal görmek lazım.Vurun Kahpeye filminde olduğu gibi bir tecavüz,bir saldırı söz konusu değil,olmasını da temenni etmiyoruz;ama eğer demokratik bir ülkedeysek bu anlamda çıktıkları yolda ileride gördükleri tepkiyi normal karşılamaları gerekir.'' dedi.

Sanatçıların halkın sevdiği kişiler olduğunu belirten Semih Yalçın '' Akil sıfatını hak etmeleri ve Türkiye'de olup bitenleri akıl etmeleri gerekirken böyle bir oyun içerisine girmiş olmaları tabiki toplumda tepkiye yol açtı.'' diye konuştu.

AKP'nin barış,kardeşlik,akan kan dursun gibi yıldızlı yalanlarla sanatçıları kandırdığını ifade eden Yalçın ''Bunlar aldatıcı söylenen sözlerdir.Eminim ki onlar da İmralı ayrışma sürecinde madalyonun öteki yüzünü görseler AKP'nin kapısından bile geçmezlerdi'' ifadelerini kullandı.

Yalçın ''Hülya Hanım ve diğer sanatçılar bu filmin sonunu biliyorlar mı? Bunu soruyoruz kendilerine.'' dedi.



15 Nisan 2013 Pazartesi günü yayınlandı