ErdoğanDan HSYK Eleştirilerine Yanıt

Başbakan Erdoğan ''HSYK ile ilgili oturmuş bir sistem yokken, her ülke kendine has, kendine ait bir HSYK düzenlemesi yapaken. Türkiye'nin HSYK düzenlemesi üzerinde bir beyanatta, bir açıklamada bulunmak kimsenin haddine değildir. Eğer oturmuş bir şey varsa bunu bilelim. Bir bakıyoruz ki oralarda seçilmişin bu noktalarda ciddi manada etkinliği var. Attıkları adımlar var. Kralın, hükümetin hepsinin buralarda seçici olduğunu görüyoruz. Ama burada kalkıp da işte bu 'AB'nin müktesebatına aykırıdır, vesairedir' gibi tespitler, kusura bakmasınlar bize yutturulacak şeyler değil biraz okuma yazma biliyoruz. Ne var, ne yok görüyoruz. Bu noktada sizlere çok önemli vazife düşüyor'' şeklinde konuştu.
Başbakan Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Ak Parti Recep Tayyip Erdoğan 



Başbakan Erdoğan, Hükümetimizin yargıda yapmaya çalıştığı değişiklik yargıya müdahale değil yargı içindeki illegal örgütlenmeye yönelik bir mücadele olduğunu söyledi.

Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
15 Ocak 2014 Çarşamba günü yayınlandı