Erdoğan'ın İsrail cevabı Meclis'i karıştırdı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP'nin 'Kapalı kapılar ardında İsrail ile ne konuştunuz?' sorusuna Meclis Genel Kurulu'nda çok sert cevap verdi.Erdoğan 'Bana İsrail ile kapalı kapılar arkasında ne konuştuğumu,kimlerden bunu aldığınızı ispat edemezseniz müfterisiniz.' dedi.
Başbakan Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Genel Kurulu İsrail Recep Tayyip Erdoğan 


''Türkiye olarak güçlünün yanında değil,haklının yanında;zalimin yanında değil,mazlumun ve mağdurun yanında yer aldık''diyen Başbakan ''Biz Filistinlilere yaptığı zulme,Gazze'de uyguladığı insanlık dışı saldırılara,uluslararası sularda yardım gemisine yönelik korsan saldırıya rağmen,birileri gibi kimi kast ettiğimi anlıyorsunuz;CHP. Az önce bizi 'İsrail'le kapalı kapılar ardında ne konuştunuz'diye suçluyor.Bana İsrail ile kapalı kapılar arkasında ne konuştuğumu,kimlerden bunu aldığınızı ispat edemezseniz müfterisiniz.Biz bugüne kadar hiçbir iktidarın yapamadığını yapmak suretiyle uluslararası sularda bizim gemilerimize saldıranlara karşı hangi cevap gerekiyorsa o cevabı verdik.Hiçbir zaman kapalı kapılar arkasında bu tür pazarlıkları yapacak tıynette bir siyaset gütmedik,o size ait bir şeydir,siz onu görüyorsunuz.''şeklinde konuştu.


Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
10 Aralık 2012 Pazartesi günü yayınlandı