Emir Sarıgül meclis üyeleriyle toplantı mı yaptı?

CHP Genel Merkezi'nde saat 17.00 itibari ile hareketli saatler yaşandı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla MYK Şişli için toplandı.
Hayri İnönü Beyaz Haber Emir Sarıgül Mustafa Sarıgül Kemal Kılıçdaroğlu 


Şişli Belediyesindeki Hayri İnönü ve Mustafa Sarıgül arasındaki giderek büyüyen gerginlik CHP MYK'sının da gündemindeydi.

CHP MYK, Şişli için olağanüstü toplanırken, Beyaz Tv muhabiri Gençay Ünal gelişmeleri canlı yayında aktardı. Kılıçdaroğlu'nun Şişli hakkındaki açıklamalarını aktaran Ünal, çok önemli bir kulis bilgisini de açıkladı.

Ünal, Beyaz Haber'in Emir Sarıgül'ün meclis toplantısı sonrası kendisine yakın meclis üyeleriyle birlikte özel bir toplantı yaptığını bildirdi. Ünal, Emir Sarıgül'ün Kılıçdaroğlu'na karşı kendi yol haritasını belirlemek için bu toplantıyı düzenlediğini ifade etti.

BEYAZ GAZETE


Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında
Kemal Kılıçdaroğlu, 1948 yılında Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde dünyaya geldi.ilk ve ortaöğrenimini Erciş, Tunceli, Genç, Elazığ gibi Anadolu'nun çeşitli yerlerinde tamamladı.1971 yılında ise Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden (Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi)mezun oldu. Lisans öğrenimini tamamladığı 1971 yılında, girdiği hesap uzman yardımcılığı sınavının ardından Maliye Bakanlığı'nda göreve başladı. Daha s...
devamı
9 Ocak 2015 Cuma günü yayınlandı