Dursun Çiçek, Paralel Yapı ile mücadelede tam destek verdi

Balyoz ve Ergenekon davalarında yargılanan ver tahliyesinden sonra CHP'den aday adayı olan emekli Albay Dursun Çiçek, Beyaz Haber'e özel açıklamalarda bulundu. Cezaevinde bulunduğu sırada kendisinin infaz edilmek istendiğini söyleyen Çiçek “ Okyanus ötesi emperyalist güçler bizi Silivri'de infaz etmek istediler, öldürmek istediler ama oradan çıktık. Halkımızla kucaklaştık siyaset yapıyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi üyelerinin, 60 bin aydının onların yapamadığını yapıp, beni sandığa gömeceklerini sanmıyorum” diye konuştu.
Cumhuriyet Halk Partisi Erkan Tan Vakti Paralel Yapı Dursun Çiçek 


TETİKÇİLERİ PARALEL YAPI

Balyoz ve Ergenekon davalarını planlayan ve tetikçilerinin Paralel Yapı olduğunu belirten emekli Albay “ Tetikçileri Paralel Yapı, planlayan okyanus ötesi güç, Amerika, İsrail istihbarat örgütleri, imza taklit imza, görev yaptığım daireyi kapattırmakla İlker Başbuğ'u tutuklamak için hedef oldum ben” diyerek o dönem yapılan oyunları anlattı.

PARALEL YAPI'YLA MÜCADELEDE TAM DESTEK


Paralel Yapı ile mücadelede iktidara, parti olarak veya şahsi olarak destek vereceklerinin altını çizen Dursun Çiçek “ Şuan da destek veriyoruz, gelecekte de destek vereceğiz” dedi.

BEYAZ GAZETE
Erkan Tan Vakti Hakkında
En sıcak haberler, son dakika gelişmeleri, yurtiçi ve yurtdışında yaşanan olaylar, haberciliğin en doğru adresi 'Erkan Tan Vakti'nde! Erkan Tan, Türkiye ve dünyadan en hassas haberleri sizinle buluşturuyor; canlı bağlantılar ve röportajlarla günün getirdiklerini sizinle paylaşıyor. 'Erkan Tan Vakti' Erkan Tan'ın sunumuyla hafta içi her gün saat 17:00'da Beyaz TV'de!...
devamı
24 Mart 2015 Salı günü yayınlandı