Devlet Bahçeli: PKK'dan ne farkı var?

Bahçeli'nin açıklamalarından satırbaşları:
Başbakan Mhp Türkiye Mhp Grup Toplantısı Devlet Bahçeli 


''BUNLARIN PKK VE IŞİD'DEN NE FARKI VAR?

Türkiye'nin tehlikenin eşiğinde olduğunu anladık. Darbe sırasında Başbakan'ı aradık. MHP bedeli ne olursa olsun bu girişimlere tepkisiz kalmayacaktır.

TSK'ya mevzilenmiş dar bir kadro ülke yönetimini ele geçirmeye kalkışmıştır. Polislerimizi şehit edenler TSK'ya sızmış namussuz ve hain darbecilerden başkası değildir.

Bu firavun artıkları, üniformalı teröristler, milletin kalbine bombayı fırlatmışlar, 79 milyonun korku dolu saatler geçirmesine sebep olmuşlardır. Türkiye'nin kurum ve kuruluşlarına saldırıp, polisleri şehit edenlerin PKK veya IŞİD'den ne farkı vardır.

''PENSİLVANYA'DAKİ ÇÜRÜMÜŞ...''

Bunların Pensilvanya'daki çürümüşten emir alan kişiler olmaları meselenin dikkat çekici yönüdür. Gülen cemaati okyanus ötesi bir ağ kurmuştur. Kritik görevlere paralel yapının üyeleri getirilmiştir.

Dedim ki okyanus ötesi tehdittir. Dediler ki Hocaefendi işi gücü bırakacak Bahçeli ile mi uğraşacak? Daha önce uyarmıştır.

Devlet Bahçeli Hakkında
1948 yılında Osmaniye'de doğdu. Yörede Fettahoğulları olarak bilinen geniş bir Türkmen ailesine mensuptur. İlköğrenimini Osmaniye'de, orta öğrenimini İstanbul'da tamamlayan Devlet Bahçeli, üniversite öğrenimini Ankara İktisadi ve Ticari Bilimler Akademisinde yapmıştır. Başlangıcından itibaren Ülkücü Hareket'in her kademesinde görevler üstlenerek Büyük Ülkü Davası'na hizmet etti. Devlet Bahçeli, 1967 yılında Ankara İktisadi ve Ticari ilimler Ak...
devamı
19 Temmuz 2016 Salı günü yayınlandı