Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, öğretmenini ziyaret etti - ANKARA
Emekli öğretmen Yılmaz ise ilk öğretmen olarak atandığında, "Allah'ım ben öğretmen oldum. Bana bu mesleği kısmet ettin. Beni mahcup etme." diyerek dua ettiğini söyledi.
"Öğrencilerin hakkı kalır" diye öğretmenlik hayatında bir dakika dahi derse geç girmediğini vurgulayan Yılmaz, kendisinden çok daha iyi öğretmenlerin mutlaka olabileceğini ama kendisinin Allah'ın verdiği kabiliyeti sonuna kadar kullandığını belirtti.
Yılmaz, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'ın nasıl bir öğrenci olduğunun sorulması üzerine, "Fuat Bey süper bir öğrenciydi. Yazılı kağıdını çıkarır, onun üzerinde notlar alırdım. Onun kağıdı benim için bir cevap anahtarıydı. Diğer çocukların kağıtlarını ona göre okurdum." dedi.
Öğrencisini Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak görmesinden dolayı gurur duyduğunu anlatan Yılmaz, "Allah ömrünü uzun etsin. Ben her gün dua ediyorum. İşlerinin zor olduğunu, her gün çalışması gerektiğini söylüyorum. Sayın Cumhurbaşkanı'mız bu kadar enerjiyi nereden alıyor, imkan bulsam ona da soracağım. Ona yetişmek kolay değil. Allah kolaylık versin." diye konuştu.
Oktay, daha sonra öğretmeni Ahmet Yılmaz ve ailesi ile hatıra fotoğrafı çektirdi.Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'a ziyaretinde Mamak Kaymakamı Ziya Polat ve Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney de eşlik etti.
Fen Bilgisi Hatıra Fotoğrafı Öğretmenler Öğrenciler Öğretmenlik
25 Kasım 2018 Pazar günü yayınlandı















