CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç 'Mesir Macunu' Diyemedi

TBMM Genel Kurulunda 2012 Yılı Bütçe Kanunu Tasarısı üzerinde Hükümet adına eleştirileri cevaplayan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç arasında tartışması yaşandı.
Başbakan Başbakan Yardımcısı Kamer Genç Bülent Arınç Hükümet 


UTANMAZ ADAM, KENDİ SEÇİM BÖLGENDE YUHALANDIN
Kamer Genç 'in konuşmasına müdahale etmesine sinirlenen Bülent Arınç “Yav sen kendi seçim bölgende yuhalanmış adamsın. Sen bana soru mu soruyorsun? Otur yerine Allah aşkına sen kimsin. Hadi oradan…Utanmaz adam…Tunceli 'de konuşamıyorsun, buraya mı geliyorsun. Hadi oradan” dedi.

SEVİYE AYAKLAR ALTINDA

Arınç 'ın kendisine hakaret ettiğini öne süren Kamer Genç daha sonra söz alarak, halkın meclisinde seviyeleri ayaklar altına alan bir konuşma yaptı. Arınç “Tunceli 'de 7 defa seçilmiş gelmişim, yiğitliğin varsa gel karşımda aday ol. Marmaris 'te mesir macunu attı, TRT Genel Müdürüne “Al İbrahim senin buna ihtiyacın var” dedi. Yahu Bülent senin nasıl bir ilişkin var ki, bunun mesir macununa ihtiyacı olup olmadığını biliyorsun. Böyle bir şey olur mu?” sözleriyle Ak Partili vekillerin tepkisini aldı.

YAZIKLAR OLSUN KAMER GENÇ

Elerştirilere yanıt vermek için tekrar kürsüye gelen Arınç “Kamer Genç için söylenecek hiçbir şey yok. O her dönemde milletvekili olmanın. 8-9 bin oyla milletvekili olmanın yolunu bulur. DYP 'ye geçeceği zamanda şart koşmuştur. Meclis Başkanvekilliğini vermezseniz geçmem diye. Bir zamanlar kendi kafasından hakimlerle tazminat kazanır. Bununla zengin olur kafayı çekerdi. Mesir viagra değil, mesir kuvvet veren bir iksir. Ama senin aklında uçkurunda olduğu için mesir atıldığı zaman aklına başka şeyler geliyor. Yazıklar olsun.” dedi.
12 Aralık 2012 Çarşamba günü yayınlandı