Bülent Erandaç: Kılıçdaroğlu ‘Paralel Yapının’in projesi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na hakaret etti.
Takvim Gazetesi Graham Fuller Paralel Yapı Sema Ramazanoğlu Kemal Kılıçdaroğlu 


A Haber ' de yayınlanan Canan Barlas ile Gündem programında, CHP liderinin üslubunu eleştiren Takvim Gazetesi Yazarı Bülent Erandaç, ' Paralel yapı bir CIA operasyonu, Kılıçdaroğlu ise ' paralel yapı ' nın operasyonu ile gelmiş bir proje. ' diye konuştu.

FETÖ - Kılıçdaroğlu ilişkisi…

Çok kısaca bir eskiye dönelim, fazla uzun değil; 1 Aralık 2013 tarihinde, Kemal Kılıçdaroğlu'nu, Amerika'nın Ankara Büyükelçisi Ricciardone aldı, Amerika'ya götürdü. Kimlerle buluştu burada? 3 günlük beraberliğinde buluştuğu isimler çok önemli. Graham Fuller ile buluştu. Türkiye'nin başını belaya sokan, Türkiye'deki darbelerin arkasında planları yapan, 'paralel'in akıl hocası, Fetullah Gülen'e Amerika'ya giderken kefil olan adam. Kimlerle oturdu? Edelman. Kim bu adam? 3-5 günden beri konuşuyor darbeler diye…

Türkiye'nin darbelerinin içinde 2000 yılından sonra büyükelçilik yaptığı dönemde, 'Balyoz' dedikleri olayların içinde, hepsinin içinde var. Ondan sonra kimle buluştu? Abramovic ile. Adamlara bak! Buluştuğu adamlara bak, ne olduğunu anla.

Bir buluştuğu var ki o günlerde çok üzerinde duruldu: Feto'nun Amerika'daki lobisinin en iyi adamlarıyla kahvaltı yaptı, hatta kayboldu; nerelere gittiği, kimlerle görüştüğü bilinmiyor.

Döndü, 17 gün sonra Feto'nun örgütü darbe teşebbüsünde bulunuyor. Demek ki 17 gün önce bir şeyler konuşuyor orada. Hazırlıkta olduğunu şundan anlıyoruz, olaylardan sonra her şeye sarıldı. Feto bir CIA operasyonu; Kılıçdaroğlu, Feto'nun operasyonuyla gelmiş bir proje.
Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında
Kemal Kılıçdaroğlu, 1948 yılında Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde dünyaya geldi.ilk ve ortaöğrenimini Erciş, Tunceli, Genç, Elazığ gibi Anadolu'nun çeşitli yerlerinde tamamladı.1971 yılında ise Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden (Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi)mezun oldu. Lisans öğrenimini tamamladığı 1971 yılında, girdiği hesap uzman yardımcılığı sınavının ardından Maliye Bakanlığı'nda göreve başladı. Daha s...
devamı
8 Nisan 2016 Cuma günü yayınlandı