Birgül Ayman Güler hakkında iki seçenek masada

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan parti meclisi toplantısı mikrofon kazasıyla başlamıştı.
Gürsel Tekin Birgül Ayman Güler Disiplin Kurulu Kemal Kılıçdaroğlu Hüseyin Aygün 


Toplantı öncesinde basın mensuplarının karşısına çıkan CHP lideri mikrofonların açık olduğunu unutup Gürsel Tekin'e dönerek, “Biz konuştuk ama televizyonlar ne kadarını verecek onu bilmiyorum.” demişti. Gürsel Tekin ise 'Vermişlerdir' ifadesini kullanmıştı.

İkili arasındaki bu diyalog haber sitelerindeki yerini alırken mikrofon kazasının bununla sınırlı olmadığı anlaşıldı. Yeni görüntülerde CHP'li kurmayların partisinin cemaatle işbirliği yaptığını söyleyen CHP İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler hakkında iki seçenek hazırladığı anlaşılıyor. Kılıçdaroğlu'na “Konuştuk iki seçenek hazırladık. Birisi kınama birisi ihraç” bilgisi veriliyor.

Toplantının ardından CHP İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler ile Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün kınama istemiyle CHP Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk edilmişti.
Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında
Kemal Kılıçdaroğlu, 1948 yılında Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde dünyaya geldi.ilk ve ortaöğrenimini Erciş, Tunceli, Genç, Elazığ gibi Anadolu'nun çeşitli yerlerinde tamamladı.1971 yılında ise Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden (Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi)mezun oldu. Lisans öğrenimini tamamladığı 1971 yılında, girdiği hesap uzman yardımcılığı sınavının ardından Maliye Bakanlığı'nda göreve başladı. Daha s...
devamı
24 Aralık 2014 Çarşamba günü yayınlandı