Başbakan Erdoğan: Ellerini Öpüp, Üç Kuruş Harçlık Alacaklardı

Partisinin grup toplantısında konuşan Başbakan Erdoğan'ın hedefinde teröristlerle kucaklaşan BDP'li milletvekilleri vardı.
Başbakan Bdp Milletvekili Ak Parti Grup Toplantısı Teröristler Recep Tayyip Erdoğan 


BDP ve CHP arasında söylem açısından bir fark olmadığını söyleyen Erdoğan 'BDP ne söylüyorsa CHP milletvekilleri adeta papağan gibi BDP'yi tekrarlıyor.Aradaki fark şu:birisi sırt sıvazlıyor,diğeri sırtını sıvazlatıyor.CHP'li milletvekili kaçırılıyor,ardından romantik bir dille teröristin veya teröristlerin sırtını sıvazlatıyor.Öbür yadan BDP'li milletvekilleriyle teröristler yolda buluşuyor,BDP'li sözüm ona milletvekilleri sırtlarını sıvazlatıyor...' dedi.

Başbakan 'İnanın kameralar orada olmasaydı bunlar o terörist efendilerinin ellerini de öperlerdi.İnanın kameralar olmasaydı bunlar terörist efendilerinden üç kuruş da harçlık alırlardı.' diye konuştu.


Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
5 Eylül 2012 Çarşamba günü yayınlandı