Başbakan Erdoğan'dan Cumhurbaşkanlığı açıklaması

30 Mart seçimlerinde il, ilçe belde başkanlıklarında AK Parti'i birinciliğe taşıyan vatandaşlara teşekkür eden Başbakan Erdoğan , uluslararsı ilişkilerde de ilerleme gösterdiklerini bundan dolayı Bakü'yü ziyaret için gideceğini bellirtti.
Anadolu Ajansı Cumhurbaşkanlığı Abdullah Gül Recep Tayyip Erdoğan Yerel Seçim 


Cumhurbaşkanı Abdullah Gül için 3 dönem engellini Genel Kurul'da görüşülebileceğini belirten Erdoğan, '' 3 dönem engelli olanların siyasi hatyatı bitmiş değildir, bir dönem ara verildikten sonra tekrar siyasete dönülebilir'' dedi.

30 Mart Yerel Seçimlerinde Anadolu Ajans'ının üstleniği görevi hazmedemeyenler kendi rekabet alanlarından rahatsız olanlar var diyen Erdoğan, Bayburt'ta Anadolu Ajans'ı muhabirine yapılan saldırıyı yazılı medyada yer almadığına dikkat çekti.

Erken seçim noktasında bizim partimizin ilke kararları vardır bunlar ise Türkiye'de normalleşmeden yana olduklarını belirtten Erdoğan, önceki dönemleri hatırlatarak 16 ayda bir seçim olmuştur, burada da bir istikrar olmadığını belirtti.

Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
4 Nisan 2014 Cuma günü yayınlandı