Başbakan Erdoğan'dan Abdulkadir Molla Açıklaması

İzmir'de konuşan Başbakan Erdoğan Bangladeş'te Abdülkadir Molla'nın idam edilmesinin tarihi bir yanlış olduğunu söyledi.
Başbakan İdam Cezası Abdulkadir Molla Recep Tayyip Erdoğan Bangladeş 


Erdoğan, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

Kendisinden 65 yaşındaki Abdülkadir Molla'yı idam etmemeleri noktasındaki ricamıza rağmen.. Hükümetlerde bulunmuş, ta 60'lı yıllardaki bir şeyin hesabını soruyorlar.Ben kendisine Allah'tan rahmet diliyorum. Ne kadar dava diye sorulduğunda şu anda, 300 daha idamla yargılanacak kişi var diyorlar.Maalesef Bangladeş tarihin affetmeyeceği bir yanlış yaptı.

Artık dünyada bu tür yargılamaların bitmesi gerektiğini, adaletin tecelli etmesini herkesin beklediğini özellikle hatırlatmak istiyorum.
Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
13 Aralık 2013 Cuma günü yayınlandı